Libnet.ro
UNICEF

11:30

Alegeri parlamentare 2020. Rezultatele din Noua Zeelanda. USR-PLUS a primit cele mai multe voturi

Adevărul Adevărul,
Alegeri parlamentare 2020. Rezultatele din Noua Zeelanda. USR-PLUS a primit cele mai multe voturi

Potrivit primelor rezultate la alegerile parlamentare 2020 din Diaspora, USR-PLUS a obtinut cele mai multe voturi in Auckland, Noua Zeelanda, acolo unde procesul de vot s-a incheiat. continuă pe Adevărul

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Scrutinul in Noua Zeelanda, castigat de USR PLUS

Alegerile in Noua Zeelanda au fost castigate de USR PLUS, care a obtinut peste 50 dintre cele 93 de exprimate, atat la Camera Deputatilor, cat si la Senat, potrivit numaratorii permanente a formatiunii. Potrivit Aliantei USR PLUS, in Noua Zeelanda s-a finalizat numaratoarea lor.

A inceput a doua zi a votarii la alegerile parlamentare din 2020. Sectiile din Noua Zeelanda s-au redeschis pentru romani

A inceput oficial cea de-a doua zi de votare pentru alegerile parlamentare din 2020, organizate in diaspora. Sectiile din Noua Zeelanda s-au redeschis pentru alegatorii romani, la Auckland, Noua Zeelanda,.

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. Rezultatele pentru Senat si Camera Deputatilor

Rezultate exit poll alegeri parlamentare 2020. Antena 3 a comandat sondajul CURS-Avangarde cu primele rezultate exit poll la alegerile parlamentare. Iata lista completa a rezultatelor pentru Senat si Camera Deputatilor.

Alegeri parlamentare 2020. Romanii din localitatile aflate in carantina nu vor avea nevoie de declaratie pentru a merge la vot

Alegeri parlamentare 2020. Premierul Ludovic Orban a anuntat ca, in ziua alegerilor parlamentare, locuitorii din orasele si comunele aflate in carantina vor putea merge la vot fara a fi nevoie de o completare a declaratiei pe proprie raspundere, Guvernul urmand a adopta o prevedere in acest sens, vineri.

Alegeri parlamentare 2020. Prezenta din diaspora, la ora 14.00: peste 154.000 de romani au mers la urne

Alegeri parlamentare 2020. Numarul de votanti din diaspora a trecut, duminica, la ora 14. 00, a ajuns la 154. Prenta e mult mai mica fata de prezidentiale si europarlamentare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Femeie din Medgidia, amendata dupa ce si-a fotografiat buletinul de vot

O femeie din Medgidia fost amendata cu 4. 500 de lei pentru ca si-a fotografiat buletinul de vot dupa ce l-a stampilat, ulterior postand fotografia pe o retea de socializare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Barbat din Bacau, cercetat de politisti pentru ca ar fi votat in Spania si apoi in localitatea de domiciliu

Un barbat in varsta de 51 ani, din localitatea Cotofanesti, este cercetat de politistii bacauani pentru ca ar fi votat de doua ori, o data in Spania si a doua oara in localitatea de domiciliu, a declarat purtatorul de cuvant al IJP Bacau, inspectorul Catalina Paduraru.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Romanii din Londra, sfatuiti sa evite aglomerarea zonei Stratford

Ambasada Romaniei la Londra lanseaza azi, pe pagina sa de Facebook, un apel cetatenilor romani din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord sa mearga la vot la sectiile de votare libere si sa evite aglomerarea zonei Stratford din capitala si eventuale sanctiuni ale autoritatilor britanice.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Alegatorii din localitatile carantinate se pot deplasa la vot fara declaratie

Purtatorul de cuvant al BEC, Mircea Preotescu, a precizat, sambata, ca alegatorii din tara, inclusiv cei din localitatile carantinate, se vor putea deplasa la sectiile de votare fara restrictii si fara a prezenta documente doveditoare ale motivului deplasarii, scrie Agerpres.

Alegeri parlamentare 2020. Un batran din Arges a murit in curtea sectiei de votare

Alegeri parlamentare 2020. Un barbat din Arges si-a pierdut cunostinta in curtea sectiei de votare si a picat la pamant, apoi a murit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )