Libnet.ro
UNICEF

17:00

Alegeri parlamentare 2020. USR conduce la votul in diaspora, fiind urmat de PNL si AUR - rezultate partiale

Adevărul Adevărul,
Alegeri parlamentare 2020. USR conduce la votul in diaspora, fiind urmat de PNL si AUR - rezultate partiale

USR conduce la votul in strainatate la alegerile parlamentare, fiind urmat, la egalitate, de PNL si AUR, conform rezultatelor dupa numararea a 85,4% din voturi. continuă pe Adevărul

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: USR conduce la votul in strainatate, fiind urmat, la egalitate, de PNL si AUR

USR conduce la votul in strainatate la alegerile parlamentare, fiind urmat, la egalitate, de PNL si AUR, conform rezultatelor dupa numararea a 85,4% din voturi.

Alegeri Parlamentare 2020 - Tudor Chirila: Votul e una din putinele dati cand putem sa facem mai mult decat sa comentam pe Facebook

Artistul Tudor Chirila a postat sambata pe Facebook o pledoarie pentru votul la alegerile parlamentare de duminca, afirmand ca votul e una din putinele dati cand putem sa facem mai mult decat sa comentam pe Facebook, ca nu sunt motive reale sa nu mergem la vot, indiferent cat de sceptici suntem. Daca nu vrei sa mergi la vot pentru tine, gandeste-te ca te-a rugat cineva drag!, scrie el in finalul postarii.

Alegeri parlamentare 2020 - PNL conduce, in judetul Constanta, dupa numararea voturilor de la 443 de sectii de votare din 559

Partidul National Liberal conduce in judetul Constanta, dupa numararea voturilor de la 443 de sectii de votare din cele 559, iar pe locul doi se afla Partidul Social Democrat, care a obtinut cu aproximativ 3. 000 de voturi mai putin.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: PSD conduce cu peste 10 procente in fata PNL in judetul Neamt

PSD Neamt conduce cu peste 10 procente in fata PNL, potrivit numaratorii paralele efectuata de social-democrati in 76% dintre sectiile de votare din judet.

Alegeri parlamentare 2020. Cine sunt candidatii care se lupta pentru votul argesenilor

Duminica, 6 decembrie, este ziua alegerilor parlamentare 2020. Argesenii sunt asteptati la urne pentru a-i desemna pe cei care-i vor reprezenta in Senat si Camera Deputatilor.

Alegeri parlamentare 2020 in diaspora tot ce trebuie sa stii despre votul in strainatate

Cetatenii romani care au domiciliul sau resedinta in strainatate, isi pot exercita dreptul de a vota la alegerile parlamentare din afara tarii, alegeri care vor avea loc pe data de 6 decembrie 2020. Iata cateva informatii despre alegerile parlamentare 2020 in diaspora, potrivit agerpres. Tot ce trebuie sa stii despre alegerile parlamentare din 2020 in .

Rezultate Alegeri parlamentare 2020 Olt. PSD aproape a dublat scorul de la nivel national. Lider: Doi senatori si trei deputati sunt ca si iesiti VIDEO

Partidul Social Democrat este castigatorul categoric al Alegerilor parlamentare 2020 in judetul Olt, scorul fiind aproape dublu fata de cel obtinut de partid la nivel national.

Alegeri parlamentare 2020. Prezenta din diaspora, la ora 14.00: peste 154.000 de romani au mers la urne

Alegeri parlamentare 2020. Numarul de votanti din diaspora a trecut, duminica, la ora 14. 00, a ajuns la 154. Prenta e mult mai mica fata de prezidentiale si europarlamentare.

Rezultate oficiale Alegeri Parlamentare 2020. Rasturnare de situatie, inca un partid intra in Parlament?! Cat au PSD, PNL si USR-PLUS

Anul acesta, atipic, am avut parte si de alegeri parlamentare, la fel de atipice. Atipice datorita situatiei de facto, dar si prin prisma rezultatelor, unele dintre ele chiar surprinzatoare. Desi primele sondaje dadeau un invingator cert, datele oficiale arata cu totul altceva, iar acum fiecare partid isi reorganizeaza strategiile. in acelasi timp noua ordine din .

Alegeri parlamentare 2020 pe judete. Capi de lista PNL, PSD, USR, PMP si Pro Romania, pe judete

Duminica aceasta, pe 6 decembrie 2020, vor avea loc alegerile parlamentare 2020. Fiecare judet a primit un numar fix de senatori si deputati, in functie de numarul de locuitori pe care il are. Iata care sunt capii de lista ale partidelor, pe judete, conform celor de la stirileprotv. ro. Alegeri parlamentare 2020 pe judete: PNL, PSD, .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )