Libnet.ro
UNICEF

18:00

Alegeri partiale duminica in 49 de localitati pentru noi primari. Candidatii din marile orase

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Alegeri partiale duminica in 49 de localitati pentru noi primari. Candidatii din marile orase

Scrutinul local partial pentru alegerea primarilor in 49 de localitati in care aceste functii au ramas vacante ca urmare a demisiilor unor titulari, situatiilor de incompatibilitate, invalidarii mandatelor, decesului sau aplicarii unei pedepse. continuă pe Wall-Street Ro

Duminica, 49 de localitati isi aleg primarii. Candidatii din principalele orase in care au loc alegeri locale partiale

Scrutinul local partial pentru alegerea primarilor in 49 de localitati in care aceste functii au ramas vacante ca urmare a demisiilor unor titulari, situatiilor de incompatibilitate, invalidarii mandatelor, decesului sau aplicarii unei pedepse privative de libertate se va desfasura duminica, 11 iunie, informeaza News. ro.

Alegeri partiale in patru localitati din Prahova. Lupta pentru castigarea primariei Busteni se da intre opt candidati

Aproximativ 30. 000 de prahovenii sunt asteptati, duminica, la urne pentru a-si alege primarul. Alegerile partiale sunt organizate in doua orase din judet, dar si in doua comune: Busteni si Baicoi, respectiv Calugareni si Dumbrava.

Alegeri partiale la Primaria Nicolae Balcescu. Cine candideaza pe postul lasat liber de Viorel Balan

Pe 11 iunie au loc alegeri partiale, inainte de termen, pentru alegerea primarului in comuna constanteana Nicolae Balcescu, dupa ce fostul primar Viorel Balan a fost demis de prefect, fiind declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate.

Alegeri partiale la Tandarei, Amara si Fierbinti Targ. Cine candideaza pe posturile lasate libere de Cristian Roman, Victor Moraru si Iusein Iuksel

Duminica, 11 iunie 2017, in orasele Tandarei, Amara si Fierbinti Targ, din judetul Ialomita, se organzieaza alegeri partiale pentru functia de primar. Pentru toate cele trei localitati, in cursa electorala, au intrat 11 candidati.

Alegeri partiale la Primaria Targu Jiu. Cine candideaza pe postul lasat liber de Florin Carciumaru

Locuitorii municipiului Targu Jiu sunt asteptati duminica, 11, iunie, la urne pentru a-si vota viitorul primar. in resedinta judetului Gorj se desfasoara alegeri partiale, dupa ce fostul primar, Florin Carciumaru, a candidat la alegerile parlamentare si a fost ales senator.

Alegeri partiale la trei primarii din Neamt. Cine candideaza pe posturile lasate libere la Roman si in doua comune

Cea mai apriga disputa electorala din judetul Neamt se anunta a fi duminica, 11 iunie, pentru fotoliul de primar al municipiului Roman pentru care se lupta patru candidati.

Alegeri partiale la Osica de Sus si Sprancenata. Cine candideaza pe posturile lasate libere de Cezar Filip si Marin Mihaesteanu

La Osica de Sus si Sprancenata au loc duminica, 11 iunie 2017, alegeri pentru a se desemna noii primari, Cezar Filip si Marin Mihaesteanu pierzandu-si mandatele prin ordin al prefectului la inceputul lunii august 2016.

Alegeri partiale la Primaria Fildu de Jos. Cine candideaza pe postul lasat liber de Ioan Mangau

Fildu de Jos este singura unitate administrativ-teritoriala din judetul Salaj in care au loc duminica, 11 iunie, alegeri locale partiale pentru functia de primar.

ALEGERI PARTIALE. USR reclama blatul PSD-PNL pentru Primaria Targu-Jiu. DECLARATIE EXCLUSIVA

Radu Miruta, candidatul USR la Primaria Targu-Jiu in alegerile partiale de duminica, a acuzat, intr-o declaratie in exclusivitate acordata Romaniei libere, existenta unei intelegeri tacite intre PSD si PNL, care sporeste sansele candidatului social- democrat de a castiga fotoliul de edil-sef al municipiului.

Alegerile partiale, antrenament cu public pentru partide

Campania electorala pentru alegerile locale partiale, care se desfasoara in 49 de localitati din tara, se apropie de sfarsit.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )