Libnet.ro
UNICEF

05:15

Alegeri in PDL Dambovita: Iulian Vladu a fost ales presedinte.AdrianStan, cel mai bine clasat dintre vicepresedinti

Adevărul Adevărul,
Alegeri in PDL Dambovita: Iulian Vladu a fost ales presedinte.AdrianStan, cel mai bine clasat dintre vicepresedinti

Departamentul de Comunicare al PDL Dambovita a dat publicitatii rezultatele alegerilor pentru Biroul Permanent Judetean al Organizatiei PDL Dambovita. Cum era de asteptat, deputatul Iulian Vladu a fost confirmat in functia de presedinte. continuă pe Adevărul

Deputatul Iulian Vladu, singurul candidat la sefia PDL Dambovita. Lista proprunerilor pentru celelalte posturi

Biroul Permanent National al Partidului Democrat Liberal a validat candidatura dlui Iulian Vladu pentru functia de presedinte al PDL Dambovita. Totodata, Biroul Permanent Judetean a validat, in sedinta de luni, 17 februarie, candidaturile pentru celelalte functii de conducere.

Edward Snowden a fost ales rector al Universitatii din Glasgow.

Fostul consultant al Agentiei americane pentru Securitate Nationala NSA) Edward Snowden, inculpat pentru spionaj in tara sa si refugiat in Rusia, a fost ales in postul onorific de rector al Universitatii din Glasgow, a anuntat marti universitatea scotiana pe contul sau de Twitter, informeaza Mediafax. Edward Snowden a acceptat invitatia unui grup de studenti de a prelua acest post. El a fost preferat fostului campion la ciclism scotian Graeme Obree, scriitorului Alan Bissett si clericului .

Edward Snowden a fost ales in functia de rector al Universitatii Glasgow

Fostul colaborator al Agentiei Nationale de Securitate NSA), Edward Snowden, a fost ales, marti, in postul onorific de rector al Universitatii Glasgow din Scotia, informeaza BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )