Libnet.ro
UNICEF

17:45

Alegeri prezidentiale 2014. Cine sunt liberalii care au tradat

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Cine sunt liberalii care au tradat

Cativa lideri ai PNL nu au tras destul de mult pentru Klaus Iohannis la alegeri, astfel incat scorul scos de candidatul liberal a fost mult mai mic decat obtinuse partidul la alegerile europarlamentare. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Batranii din azilul Balcesti au mers la vot avand asupra lor fluturasi cu Ponta

Batranii din azilul Balcesti, judetul Valcea, au mers la vot avand asupra lor fluturasi cu candidatul PSD, Victor Ponta. La usa sectiei de votare nr. 119, acestia au scos fluturasii pentru a fi siguri ca stiu cu cine voteaza. Alte 29 de persoane nedeplasabile, din acelasi centru, au solicitat urna mobila. Pe perioada desfasurarii procesului de votare, timp de aproape doua ore, poarta azilului a fost ferecata.

Alegeri prezidentiale 2014 Reactia PSD Sibiu, dupa victoria zdrobitoare a lui Iohannis: Rezultatele noastre sunt proaste. Banuiesc ca mai jos de atat nu putem ajunge

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Liderii PSD Sibiu au oferit marti prima reactie oficiala dupa ce Klaus Iohannis a obtinut o victorie zdrobitoare la Sibiu, cu un procent de aproape 70 la suta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Acuzatii de mita electorala la Reghin: mai multi cetateni de etnie roma sunt dusi la vot cu masinile unei firme de constructii

Biroul Electoral Judetean Mures a sesizat Politia cu privire la o contestatie depusa de reprezentantii Aliantei Crestin Liberale.

Alegeri prezidentiale 2014. Cum sa votezi daca nu mai sunt declaratii pe proprie raspundere pentru listele suplimentare

Alegeri prezidentiale 2014. Mai multi romani din tara se plang de faptul ca nu mai pot vota pe listele suplimentare, pentru ca nu mai exista formulare tipizate pentru declaratiile pe proprie raspundere. Purtatorul de cuvant al BEC a oferit o solutie, desi nu este una rapida.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Cum s-a simtit migratia primarilor la alegeri in Bistrita-Nasaud?

inainte de alegerile prezidentiale, PNL si-a pierdut toti primarii, iar PDL a ramas cu jumatate, ca urmare a ordonantei traseistilor. Aceste miscari au influentat si alegerile prezidentiale in Bistrita-Nasaud, mai ales in cazul comunelor cu primari care au lasat PDL pentru PSD.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Peste 1.700 de damboviteni si-au facut carti noi de identitate in ziua de alegeri

Peste 1. 700 de damboviteni si-au ridicat carti noi de identitate de alegerile prezidentiale 2014. Cele mai multe solicitari au fost inregistrate in cea de-a doua parte a zilei alegerilor, la Targoviste. Este vorba de 149 de carti de identitate care au fost eliberate intre orele 12.

Alegeri prezidentiale 2014. Al doilea protest la Cluj: reprezentantii partidelor politice picheteaza, din nou, Prefectura

Reprezentantii ACL au anuntat ca reiau azi, 3 noiembrie, de la ora 12. 30, protestul inceput ieri seara in fata Prefecturii Cluj cand si-au manifestat nemultumirea legat de modul in care au fost organizate alegerile. Lor li se vor alatura si reprezentanti ai altor partide politice.

Alegeri prezidentiale 2014. FOTO VIDEO Al doilea protest la Cluj: reprezentantii partidelor politice picheteaza Prefectura. Vrem sa votam, nu vrem sa furam!

Reprezentantii ACL au reluat azi, 3 noiembrie, de la ora 12. 30, protestul inceput ieri seara in fata Prefecturii Cluj cand si-au manifestat nemultumirea legat de modul in care au fost organizate alegerile. Lor li se vor alatura si reprezentanti ai altor partide politice, dar si studenti.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Presedintele PSD Alba acuza ACL de actiuni masive de vot multiplu si cere interventia Politiei

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Darzu, acuza ACL ca desfasoara in judet o actiune masiva de vot multiplu in ultima ora a alegerilor prezidentiale, solicitand interventia Politiei pentru identificarea a zeci de masini care transporta persoane la urne, conform Mediafax.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Un sucevean a venit la vot cu o copie a cartii de identitate lipita pe un carton

Un sucevean s-a prezentat la urne, in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, identificandu-se cu o copie a cartiid e identitate, pe care o lipise pe un carton. Omul si-a justificat gestul prin faptul ca nu si-a mai gasit actele originale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )