Libnet.ro
UNICEF

17:00

Alegeri prezidentiale 2014. Harta interactivaMAEcu sectiile de votare deschisein diaspora

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Harta interactivaMAEcu sectiile de votare deschisein diaspora

Romanii din diaspora care vor sa afle care sunt sectiile unde pot vota duminica, in turul II al alegerilor prezidentiale 2014, au la dispozitie o harta interactiva realizata deMinisterul Afacerilor Externe MAE). continuă pe Adevărul

Harta interactivaMAEcu sectiile de votare deschisein diaspora

Romanii din diaspora care vor sa afle care sunt sectiile unde pot vota duminica, in turul II al alegerilor prezidentiale 2014, au la dispozitie o harta interactiva realizata deMinisterul Afacerilor Externe MAE).

Alegeri prezidentiale 2014. Tariceanu: Baieti, PNL-ul nu mai exista! Se poate scinda dupa alegeri

Alegeri prezidentiale 2014. Seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, la Targoviste, ca in acest moment, PNL nu mai exista, aratand ca partidul din care a facut si el parte a fost incalecat de PDL. Tariceanu a mai precizat ca actualul PNL s-ar putea scinda dupa alegeri deoarece sunt parlamentari nemultumiti de fuziunea PNL - PDL.

Alegeri prezidentiale 2014. Tutuianu: primarii primesc scrisori de amenintare din partea ACL

Alegeri prezidentiale 2014. Mai multi primari din judet au primit o scrisoare intocmita, acuza presedintele PSD, Adrian Tutuianu, de liderii ACL, pentru a-i intimida inainte de alegeri.

Alegeri prezidentiale 2014.C.P. Tariceanu: Iohannis nu are experienta necesara pentru a conduce PNL

Alegeri prezidentiale 2014. Liderul Partidului Liberal Reformist PLR), Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti, intr-o conferinta de presa la Targoviste, ca liderul liberal, Klaus Iohannis, nu are experienta necesara pentru a conduce un partid ca PNL si nici pentru a candida la prezidentiale.

Alegeri prezidentiale 2014. Imagini inedite cu Victor Ponta si Klaus Iohannis, la o terasa din centrul Sibiului FOTO

Adversari in campania pentru alegeri prezidentiale 2014, Victor Ponta si Klaus Iohannis au avut in trecut parte si de momente lipsite de tensiunea din actuala cursa electorala.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Imagini inedite cu Victor Ponta si Klaus Iohannis, la o terasa din centrul Sibiului

Adversari in campania pentru alegeri prezidentiale 2014, Victor Ponta si Klaus Iohannis au avut in trecut parte si de momente lipsite de tensiunea din actuala cursa electorala.

Alegeri prezidentiale 2014. Rovana Plumb: ii asigur pe toti pensionarii ca pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2015

Alegeri prezidentiale 2014. Ministrul Muncii, Rovana Plumb, l-a insotit astazi pe Calin Popescu-Tariceanu la vizita in Dambovita si a facut unele precizari cu privire la declaratiile lui Klaus Iohannis, care a spus ca pensiile nu vor creste.

Alegeri prezidentiale 2014. Buletinele de vot pentru turul doi ajung vineri la sectii

Pregatirile pentru alegerile prezidentiale 2014, turul doi de scrutin sunt in toi. Biroul Electoral Judetean Calarasi incepe vineri, 14 noiembrie, distribuirea buletinelor de vot catre sectiile din judet. De asemenea, vor fi distribuite si materialele necesare procesului electoral din 16 noiembrie.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Turul doi. Cand vom afla primele procente in judetul Salaj

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judetean BEJ) Salaj, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Prezenta la vot la ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Turul doi in Maramures. Ies sau nu maramuresenii la vot?

Biroul Electoral Central BEC) va monitoriza daca alegatorii se vor inghesui sau nu sa voteze in turul doi al alegerilor prezidentiale 2014. Primele estimari privind prezenta la urne vor fi date la ora ora 11. 30, apoi, din trei in trei ore, pe tot parcursul zilei de duminica. in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, s-au prezentat la urne putin peste jumatate din romanii cu drept de vot.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )