Libnet.ro
UNICEF

07:15

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 HUNEDOARA. Din Tinutul Padurenilor se va comunica prezenta la vot prin satelit

Adevărul Adevărul,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 HUNEDOARA. Din Tinutul Padurenilor se va comunica prezenta la vot prin satelit

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara: zece sectii de votare din zonele aflate in afara acoperirii unor retele de telefonie mobila vor comunica prezenta printr-un sistem de comunicatii speciale, prin satelit. Sectiile se afla in special in Tinutul Padurenilor. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Batranii din azilul Balcesti au mers la vot avand asupra lor fluturasi cu Ponta

Batranii din azilul Balcesti, judetul Valcea, au mers la vot avand asupra lor fluturasi cu candidatul PSD, Victor Ponta. La usa sectiei de votare nr. 119, acestia au scos fluturasii pentru a fi siguri ca stiu cu cine voteaza. Alte 29 de persoane nedeplasabile, din acelasi centru, au solicitat urna mobila. Pe perioada desfasurarii procesului de votare, timp de aproape doua ore, poarta azilului a fost ferecata.

Alegeri prezidentiale 2014 Hunedoara. Romii au fost mobilizati sa voteze pentru un trai mai bun

Romii din Hunedoara s-au prezentat in numar mare la vot, potrivit reprezentantilor lor. Municipiul are cateva mii de cetateni de etnie roma.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 HUNEDOARA. Primarul Devei a votat pentru un presedinte bine-crescut

Primarul Devei, Petru Marginean a votat in jurul orei 9:00, la o sectie amenajata in Centrul Cultural Dragan Muntean din Deva. A declarat ca isi doreste un presedinte care sa constientizeze faptul ca in ultimele decenii judetul Hunedoara a fost lasat de izbeliste.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Clujenii din Moara de Padure au votat in casa unei vecine

Casa doamnei Paraschiva Irimia din satul Moara de Padure a fost sectie de votare pentru localnici. intre vitrina si soba, femeia pastreaza loc pentru cabina de vot pe care o instaleaza reprezentantii primariei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Locul din Salaj cu participare la vot de 100 la suta

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Chiar daca se numara printre judetele codase pe tara ca partipare la vot, cel putin conform raportarii de la ora 10. 00, Salajul are o locatie care poate raporta o participare la vot de 100 la suta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Romanii din strainatate au inceput deja sa voteze

Au mai ramas cateva minute pana cand se deschid toate sectiile de votare din Romania. in schimb, in alte tari unde sunt cetateni romani se voteaza deja. Spre exemplu, la sectia de votare organizata in.

Alegeri prezidentiale 2014. Romanii din Noua Zeelanda voteaza la aceasta ora la sectia de vot din Auckland

Procesul de votare la scrutinul din 2 noiembrie 2014 pentru alegerea presedintelui Romaniei a inceput in afara tarii la sectia de votare organizata in Noua Zeelanda Auckland), sambata, la ora 20. 00, la ora.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 O femeie din Alba Iulia a votat la 100 de ani pentru un presedinte care sa puna tara la loc

O femeie din Alba Iulia, care in aceasta luna va implini 100 de ani, a mers inca de la prima ora la Sectia de votare numarul 1 din Alba Iulia pentru a vota la alegeri prezidentiale 2014. Elisabeta Joldea a spus ca a vrut sa isi faca datoria fata de tara pentru ca o iubeste.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. O stampila de vot a disparut dintr-o sectie din Lupeni

O stampila cu inscriptia Votat a disparut de la sectia 125 amenajata la Scoala Generala nr. 5 din Lupeni, judetul Hunedoara, fiind sesizata Politia, fara ca procesul electoral sa fie intrerupt, informeaza Mediafax.

Alegeri prezidentiale 2014. Omul care a mers 14 kilometri pe jos pentru a vota

Ioan Horgas 67 de ani), un localnic din satul hunedorean Fata Rosie, a parcurs 14 kilometri pe jos, pentru a vota. Satul apartine de Batrana, comuna cu cea mai putin numeroasa populatie din judetul Hunedoara. Aici doar 120 de oameni sunt inscrisi pe listele electorale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )