Libnet.ro
UNICEF

14:30

Alegeri prezidentiale 2014. Materialele defaimatoare cu Klaus Iohannis trebuie retrase

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Materialele defaimatoare cu Klaus Iohannis trebuie retrase

Biroul Electoral Judetean Constanta a dispus joi, octombrie, retragerea materialelor electorale considerate defaimatoare la adresa lui Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale la alegerile prezidentiale 2014. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Procesul lui Klaus Iohannis cu ANI se judeca dupa alegeri

Instanta Suprema a fixat un termen in dosarul in care Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegeri prezidentiale 2014, este acuzat ca s-ar fi aflat in incompatibilitate.

Alegeri prezidentiale 2014. Materialele electorale pentru BEJ Constanta au fost preluate din Capitala

O delegatie oficiala a Prefecturii Constanta a preluat de la Biroul Electoral Central din Bucuresti materialele necesare procesului electoral pentru alegerile prezidentiale de la 2 noiembrie 2014. Acestea sutn aduse la Constanta joi, 23 octombrie, intre orele 16. 00 si 16.

Alegeri prezidentiale 2014. Premierul Victor Ponta vine joi la Sibiu

Premierul Victor Ponta, principalul favorit in cursa pentru alegeri prezidentiale 2014, va face joi o vizita in judetul Sibiu.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis: in 2015, dorim o motiune de cenzura. Trebuie sa scapam de o guvernare ineficienta

Klaus Iohannis, candidatul ACL pentru alegerile prezidentiale din aceasta toamna, este invitat marti seara la postul Realitatea TV, unde va discuta despre campania sa electorala, precum si despre scandalul stenogramelor DNA, in care sunt implicati mai multi politicieni importanti din PSD.

Alegeri prezidentiale 2014: Klaus Iohannis, la mitingul electoral din Parcul Rozelor din Timisoara

Candidatul Aliantei Crestin-Liberale la Presedintia Romaniei, Klaus Iohannis, va efectua vineri, o vizita in Timisoara.

Alegeri prezidentiale 2014. Iohannis, pus la pamant de vantul de la Constanta

Klaus Iohannis, candidatul Aliantei Crestin-Liberale la alegerile prezidentiale 2014, a avut la Constanta un inamic la care nu se astepta si care i-a sifonat imaginea.

Alegeri prezidentiale 2014. Udrea: Voi participa la dezbaterea IPP cu conditia sa participe Ponta si Iohannis. Ponta: Da, dar cu toti cei 14

Presedintele PMP, Elena Udrea, spune ca va da curs invitatiei Institutului de Politici Publice IPP) de a participa la o dezbatere inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale cu conditia sa participe Victor Ponta si Klaus Iohannis. in acelasi timp, Victor Ponta a ezitat sa spuna Da fara rezerve, precizand ca va merge la dezbatere numai daca vor fi prezenti toti cei 14 candidati si nu doar primii sase, asa cum a propus IPP.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta: Cand ma insulta Basescu, avea un farmec; cand o face Iohannis cu aceleasi cuvinte, ne ia somnul

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a declarat, vineri, la Targoviste, ca seful statului, Traian Basescu, avea un fermec atunci cand il insulta, el aratand ca atunci cand e insultat de liderul ACL, Klaus Iohannis, care foloseste aceleasi cuvinte, ne apuca somnul.

Alegeri prezidentiale 2014. ACL: Pliantele PSD cu taierea pensiilor au fost interzise de BEJ in Braila si Dolj. Iohannis: O mai mare prostie ca asta nu exista

Alianta Crestin Liberala anunta ca pliantele PSD prin care pensionarii erau anuntati ca le vor fi taiate pensiile de Klaus Iohannis au fost interzise in judetele Braila si Dolj, fiind primele solutii date de birourile electorale judetene in urma plangerilor formulate de ACL.

Alegeri prezidentiale 2014. Vedete in propriile clipuri de campanie: de la presedintele Marii Uniri la Opreste jaful cu cearsaful!

Campania electorala a scos la iveala, dincolo de scandaluri, resursele creative ale candidatilor. Astfel, Victor Ponta, Klaus Iohannis, Monica Macovei, Calin Popescu Tariceanu si Elena Udrea au postat, pe Internet, clipurile menite sa redea principalele mesaje ale prezidentiabililor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )