Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alegeri prezidentiale 2014 Noi candidaturi contestate la CCR: Teodor Melescanu si Kelemen Hunor

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014 Noi candidaturi contestate la CCR: Teodor Melescanu si Kelemen Hunor

Si candidaturile la alegerile prezidentiale din noiembrie 2014 depuse de Teodor Melescanu si Kelemen Hunor au fost contestate la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), a declarat joi dimineata presedintee Augustin Zegrean. Pe rand, principalii candidati au fost contestati la CCR, pana acum toate solicitarile fiind respinse. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014: 12 pentru Cotroceni

OFICIAL in total, 12 aspiranti la Presedintia Romaniei au reusit sa stranga cele 200. 000 de semnaturi necesare pentru a se inscrie oficial in cursa electorala. Adevarul va prezinta lista finala a candidatilor.

Viitorul Presedinte: Testul liderului autentic

Ne apropiem de doua momente semnificative pentru intreaga societate romaneasca: o noua runda de alegeri prezidentiale, a saptea dupa Decembrie 1989; si implinirea a 25 de ani de la Revolutie.

Separatistii prorusi anunta alegeri prezidentiale si legislative in Donetk si Lugansk

Rebelii prorusi din estul Ucrainei au anuntat, marti, desfasurarea alegerilor prezidentiale si legislative la 2 noiembrie in republicile populare autoproclamate Donetk si Lugansk, au anuntat agentiile de presa ruse, relateaza AFP.

Portretul lui Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale: pacatele si virtutile micului Titulescu

Premierul Victor Ponta, cel mai bine cotat candidat din cursa prezidentiala din noiembrie, a abandonat cariera juridica pentru a avea un parcurs fulminant pe scena politica. Adevarul a facut o radiografie a vietii premierului, asa cum a fost, cu bune si cu rele.

inca o zi cu emotii pentru candidatii la prezidentiale

Cu doar cateva ore inainte ca termenul dedicat depunerii candidaturilor la Biroul Electoral Central sa expire, au aparut si primele probleme pentru cei inscrisi in cursa prezidentiala.

VIDEO Elena Udrea: Toti candidatii sa dea declaratie pe proprie raspundere ca nu au fost ofiteri acoperiti

Presedintele PMP Elena Udrea, candidata partidului la alegerile prezidentiale, a dicutat cu jurnalistul Dan Marinescu, la Adevarul Live, despre debutul campaniei electorale si despre strategia sa pentru alegerile din noiembrie.

Regiunile Donetk si Lugansk organizeaza alegeri prezidentiale si legislative la 2 noiembrie

Presa rusa anunta ca rebelii prorusi din estul Ucrainei vor organiza, la 2 noiembrie, alegeri prezidentiale si legislative in republicile Donetk si Lugansk, potrivit AFP. Intentionam sa organizam.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )