Libnet.ro
UNICEF

01:06

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Primele incidente in Baia Mare. Si-ar fi fotografiat buletinul de vot

Adevărul Adevărul,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Primele incidente in Baia Mare. Si-ar fi fotografiat buletinul de vot

Primele incidente la alegerile prezidentiale 2014 la nivelul judetului Maramures. O persoana din Baia Mare si-ar fi fotografiat buletinul de vot, politia fiind sesizata despre acest aspect. Informatia a fost confirmata de IPJ Maramures. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Primele reclamatii vizeaza componenta membrilor de constituire ale sectiilor de votare

Chiar de la primele ore ale diminetii au inceput reclamatiile din partea reprezentantilor partidelor politice din Mehedinti in acest tur de scrutin privind alegerile prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. Primele reclamatii vizeaza componenta membrilor de constituire a sectiilor de votare

Chiar de la primele ore ale diminetii au inceput reclamatiile din partea reprezentantilor partidelor politice din Mehedinti in acest tur de scrutin privind alegerile prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. Primele informatii de la MAI

Ministerul Afacerilor Interne a prezentat, la ora 8. 00, primele informatii privind alegerile prezidentiale 2014. Urmatoarea declaratie de presa va avea loc la ora 11.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Judetul Iasi, cel mai mare numar de voturi exprimat pana la ora 16.00 si locul secund la capitolul liste suplimentare

Judetul Iasi ocupa primul loc in statisticile pentru alegeri prezidentiale 2014 in privinta numarului de cetateni cu drept de vot care si-au exprimat optiunea pana la ora 16.

Alegeri prezidentiale 2014. Ce zic romanii pe retelele sociale pana la ora 9.00

Alegeri prezidentiale 2014. Primul tur de scrutin a inceput astazi de la ora 7. 00, iar romanii au inceput deja sa scrie pe retelele sociale despre alegeri, despre incidente. Deja au aparut primele probleme, ca la fiecare astfel de eveniment in Romania.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Incidente la inceputul procesului de votare. S-a pierdut o stampila. Politistii au ajuns la sectia de votare

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 Nici nu au inceput alegerile si deja au aparut incidentele. O stampila de control s-a pierdut in sectia de votare din localitatea gorjeana Bumbesti Pitic. Este vorba despre st.

FOTO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Ziua votului in comuna baronului PSD Bunea Stancu: Ne-a ajutat foarte mult. Eu am pensia taiata de la atata ajutor

in comuna natala a lui Gheorghe Bunea Stancu, cel care si-a capatat renumele de baron al judetului, dupa ce a stat zece ani in fruntea Consiliului Judetean Braila, procesul electoral a decurs fara incidente, dar cu multa lehamite din partea alegatorilor.

LIVE BLOG Alegeri prezidentiale 2014. Cele mai importante evenimente

Alegeri prezidentiale 2014. Romanii isi aleg un nou presedinte pe 2 noiembrie. Urmariti aici transmisiunea intregii zile in format live blog, pentru a fi la curent cu toate informatiile, prezenta la vot si incidentele.

Alegeri prezidentiale 2014. ACL a semnalat primele nereguli

Alianta Crestin Liberala Arad ACL) este prima care semnaleaza la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014 primele nereguli la sectii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Alesii Barladului si-au exprimat dreptul democratic de a-si alege presedintele

Primarul Constantin Constantinescu si deputatul Adrina Solomon au iesit sa-si exprime votul la alegeri prezidentiale 2014 inca de la primele ore ale zilei de 2 noiembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )