Libnet.ro
UNICEF

11:00

Alegeri prezidentiale 2014: Un roman a creat aplicatia care rezolva cea mai mare problema cu votul in strainatate

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014: Un roman a creat aplicatia care rezolva cea mai mare problema cu votul in strainatate

La aceste alegeri prezidentiale 2014 au fost probleme cu gestiunea votului in diaspora. Un roman s-a gandit cum sa rezolve asta, iar ideea lui este o aplicatie. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Localitatile din Dambovita in care s-a votat cel mai mult pe listele suplimentare

Alegeri prezidentiale 2014. in Judetul Dambovita, format din 89 de localitati, numarul alegatorilor care au votat pe listele suplimnetare se ridica la peste 23. 043, in conditiile in care numarul total al dambovitenilor care s-au prezentat la vot in primul tur a fost de 242.

Alegeri prezidentiale 2014. Klaus Iohannis a venit in Hunedoara si Deva, Liviu Dragnea a ajuns in Valea Jiului

Alegeri prezidentiale 2014: Klaus Iohannis s-a aflat astazi in judetul Hunedoara, unde a participat la mitingurile electorale care au avut loc in Hateg, Calan, Hunedoara, Deva si Orastie. Tot astazi, vicepremierul Liviu Dragnea l-a reprezentat pe Victor Ponta in Valea Jiului.

Alegeri prezidentiale 2014: Klaus Iohannis va ajunge duminica in cinci orase din judetul Hunedoara

Alegeri prezidentiale 2014: Klaus Iohannis, candidatul ACL la Presedintie, va efectua duminica o vizita in judetul Hunedoara, alaturi de copresedintele ACL, Vasile Blaga, si staff-ul de campanie.

Alegeri prezidentiale 2014. Teodor Atanasiu, incantat de propunerea presedintelui Traian Basescu pentru o dezbatere electorala la Palatul Cotroceni

Propunerea presedintelui Traian Basescu ca o dezbatere electorala intre cei doi candidati la alegerile prezidentiale 2014 sa aiba loc la Palatul Cotroceni este salutata de fostul ministru al Apararii Nationale, vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, care o considera o surpriza placuta.

Alegeri prezidentiale 2014. Baile Felix, cautate de turisti in ziua votului. Peste 1000 de oameni au votat pe liste suplimentare in statiune

In Bihor, numarul total al alegatorilor care s-au prezentat la vot la primulo tur al alegerilor prezidentiale 2014 a fost de 259. 712, adica 51%.

Alegeri prezidentiale 2014. La Scoala din satul de munte vrancean Lepsa prezenta la urne a fost de 120%

In Vrancea, numarul votantilor pe listele suplimentare la primul tur al alegerilor prezidentiale 2014 a fost mai mic decat la precedentele alegeri din 2009.

Alegeri prezidentiale 2014. ONG-urile cer observatori suplimentari pentru turul decisiv dintre Ponta si Iohannis

ONG-urile cer Biroului Electoral Central acreditarea de observatori suplimentari pentru cel de-al doilea tur de scrutin ale alegerilor prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. La Paltinis, in judetul Sibiu, au votat de trei ori si jumatate mai multi alegatori decat cei inscrisi in liste

Judetul Sibiu s-a aflat printre primele din tara ca prezenta la vot 58,52%) la primul tur al alegerilor prezidentiale 2014.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta: Se pare ca nu avem gaze de sist. Nu pot sa spun mai mult, dar ne-am batut pe ceva ce nu avem

Candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidentiale, premierul Victor Ponta, a vorbit, la Antena 3, despre situatia romanilor din diaspora care nu au apucat sa voteze in turul I, despre relatia cu Federatia Rusa, despre explorarea resurselor minerale, dar si despre avantajele sale in fata contracandidatului sau, Klaus Iohannis.

Alegeri prezidentiale 2014. BEC a stabilit formatul buletinului de vot pentru turul doi de scrutin

Biroul Electoral Central BEC) a stabilit formatul buletinului de vot care va fi folosit in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din 16 noiembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )