Libnet.ro
UNICEF

06:00

Alegeri prezidentiale 2014. Turul doi in Salaj: Presedinta unei sectii de votare, schimbata din functie din cauza activitatii de pe Facebook

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2014. Turul doi in Salaj: Presedinta unei sectii de votare, schimbata din functie din cauza activitatii de pe Facebook

Presedinta unei sectii de votare din Zalau a fost schimbata din functie dupa ce a fost reclamata la Biroul Electoral Judetean ca ar face campanie pe Facebook pentru unul dintre candidatii de la alegerile prezidentiale 2014 si ca, in consecinta, nu ar fi impartiala. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Turul doi in Salaj: Aproape 2.000 de alegatori au votat, pana la ora 10.00, pe liste suplimentare. Care sunt sectiile fruntase

Potrivit unei centralizari realizare de Biroul Electoral Central, pana la ora 10. 00, numarul alegatorilor din Salaj care au votat la alegerile prezidentiale 2014, turul doi, pe liste suplimentare, a ajuns deja la aproape 2.

Alegeri prezidentiale 2014. Turul doi in Salaj: Cum merg la vot arestatii din judet

Mai putin de jumatate din persoanele arestate preventiv sau aflate in arest la domiciliu si-au au votat duminica, 16 noiembrie, la alegerile prezidentiale 2014, turul doi, in Salaj.

Rezultatele alegeri prezidentiale 2014. Turul doi in Ialomita

Biroul Electora Central va da primele informatii referitoare la cine va castiga fotoliul de la Cotroceni luni 17 noiembrie 2014. in cursa pentru alegerile prezidentiale 2014 turul doi au ramas candidatul PSD Victor Ponta si candidatul ACL Klaus Iohannis.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Turul doi. Cand vom afla primele procente in judetul Salaj

Rezultatele alegerilor prezidentiale 2014, din primul tur, vor fi transmise de Biroul Electoral Judetean BEJ) Salaj, in cel mult 48 de ore, catre Biroul Electoral Central BEC). in acest timp, BEC centralizeaza atat datele primite de la fiecare Birou Electoral Judetean, cat si de la cele din strainatate. Mai intai vor fi publicate rezultatele partiale ale alegerilor prezidentiale 2014, apoi cele finale.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Turul doi in Salaj. Ies sau nu salajenii la vot

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 va fi anuntata de catre Biroul Electoral Central BEC) pe tot parcursul zilei de duminica, incepand cu ora 11. 30 si terminand cu ora 22. adevarul. ro va va tine la curent cu statisticile privind prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 in judetul Salaj.

Prezenta la vot la ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Turul doi in Maramures. Ies sau nu maramuresenii la vot?

Biroul Electoral Central BEC) va monitoriza daca alegatorii se vor inghesui sau nu sa voteze in turul doi al alegerilor prezidentiale 2014. Primele estimari privind prezenta la urne vor fi date la ora ora 11. 30, apoi, din trei in trei ore, pe tot parcursul zilei de duminica. in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, s-au prezentat la urne putin peste jumatate din romanii cu drept de vot.

FOTO Alegeri prezidentiale 2014. Turul doi Olt. Slatinenii, buluc la vot: Daca nu iesim sa votam macar acum presedintele, atunci cand sa votam??

Locuitorii din Slatina s-au dovedit a fi mult mai sarguinciosi si mai harnici la turul doi al alegerilor prezidentiale. Iar acest lucru s-a putut vedea inca de la primele ore ale diminetii, cand strazile au fost animate de numarul mare de trecatori, majoritatea avand un singur tel: sa voteze. Pe listele electorale permanente din Slatina se afla inscrise cca. 000 de alegatori.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Turul doi. Cand vom afla primele procente pentru judetul Sibiu

In judetul Sibiu, numarul persoanelor cu drept de vot inscrise pe listele electorale pentru turul doi al alegerilor prezidentiale este cu 213 mai mare decat cel din primul tur de scrutin. Cresterea este data de tinerii care au implinit 18 ani in perioada 3 16 noiembrie 2014.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Turul doi. Cand vom afla primele procente din Timis?

Numaratoarea voturilor din turul doi al alegerilor prezidentiale 2014 va fi mult mai simpla decat in primul tur, in cursa fiind ramasi doar doi candidati. in primul tur, in judetul Timis Klaus Iohannis l-a invins la scor pe Victor Ponta, prezenta la vot fiind de peste 51 la suta.

Exit poll alegeri prezidentiale 2014. Turul doi. Cu ce case de sondare lucreaza televiziunile

Primele exit poll-uri privind rezultatul din turul doi al alegerilor prezidentiale 2014 ar trebui publicate, conform legii, la ora 21. 00, dupa inchiderea urnelor, insa televiziunile fura startul la fiecare scrutin, in goana dupa audienta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )