Libnet.ro
UNICEF

13:00

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cat costa alegerile prezidentiale 2019. Sunt cele mai scumpe

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cat costa alegerile prezidentiale 2019. Sunt cele mai scumpe

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a declarat ca suma totala alocata pentru alegerile prezidentiale din acest an este de aproximativ. continuă pe Antena3

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta la vot la alegerile prezidentiale in perioada 1990 - 2014

Prezenta la vot Alegerile prezidentiale din 1990 au fost singurele din istoria electorala de dupa 1989 in urma carora Presedintele Romaniei a fost ales din primul tur de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. A inceput votul la alegerile prezidentiale in diaspora

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Romanii din afara tarii pot vota la alegerile prezidentiale timp de trei zile, incepand de vineri, 835 de sectii fiind deschise pentru acestia. Programul sectiilor de votare din.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde trebuie sa votezi la prezidentiale. Afla AICI care e sectia ta de votare!

Sectiile de votare pentru alegerile prezidentiale s-au deschis, duminica, la urne fiind asteptati peste 18 milioane de romani. in tara, sunt organizate 18. 748 de sectii de.

Prezenta la vot - alegeri prezidentiale 2019. Rezultate LIVE de la BEC. Care sunt judetele cu cea mai mare prezenta

Sectiile de votare din Romania au fost deschise la ora 07. Aproape 19 milioane de romani sunt asteptati sa mearga la urne pentru a-si exprima optiunea la alegerile prezidentiale. in 2014, prezenta in primul tur a fost de 52,31%.

SONDAJ. Cu cine veti vota duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale?

Campania pentru alegerile prezidentiale e aproape gata, urmeaza decizia de la urne. Sunt 14 politicieni care aspira la functia suprema in stat. Printre candidati se numara.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 14 pentru Cotroceni - Cine sunt cei 5 candidati care au sanse pentru turul II (FOTO)

Romanii sunt asteptati la urnele de vot pentru aceasta duminica, 10 noiembrie, pentru a isi alege presedintele ce ii va conduce pentru urmatorii 5 ani de zile. Votul a inceput inca de vineri in diaspora.

Alegeri prezidentiale 2019. Cat a castigat presedintele anul acesta. Crestere considerabila fata de anul trecut

Cresterea salariului minim, de la data de 1 ianuarie 2019, a adus cu sine si o majorare pentru veniturile alesilor. Aici pot fi incluse salariile anumitor categorii de demnitari, care au crescut cu un procent de aproximativ 10%. De asemenea, si castigurile presedintelui Romaniei au fost mai mari, pentru ca liderul statului a inceput sa .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Traian Basescu: Aceste alegeri sunt momentul fundamental de schimb de generatii

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a transmis, duminica, un mesaj tinerilor, recomandandu-le sa iasa la vot pentru ca au pe cine alege. Aceste alegeri sunt momentul fundamental de schimb de generatii, a spus Basescu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza candidatii la prezidentiale

Viorica Dancila a fost primul candidat la prezidentiale care a votat, inca de la ora 8. Am votat pentru o Romanie a drepturilor garantate, o Romanie sigura si demna in care romanii sa nu traiasca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )