Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri prezidentiale 2019. Fiul lui Gabi Lunca va candida pentru Cotroceni. Ce partid reprezinta Emanuel Onoriu

Playtech Playtech,
Alegeri prezidentiale 2019. Fiul lui Gabi Lunca va candida pentru Cotroceni. Ce partid reprezinta Emanuel Onoriu

Alegerile prezidentiale 2019 aduc fete noi in peisaj. Fiul lui Gabi Lunca, Emanuel Onoriu, vrea sa candideze pentru Cotroceni. Fiul lui Gabi Lunca, Emanuel Onoriu, va candida pentru Cotroceni Fiul reginei muzicii lautaresti, Gabi Lunca, si al acordeonistului Ion Onoriu vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din luna noiembrie 2019. Emanuel Onoriu, in prezent lider . continuă pe Playtech

ANALIZA B1.RO ALEGERI PREZIDENTIALE 2019: Totul despre cei cinci candidati intre care se va da marea batalie pentru fotoliul de la Cotroceni (FOTO)

EXLUSIV ONLINE Mai putin de trei luni ne despart de alegerile prezidentiale, iar lotul de candidati a inceput sa se clarifice. intre acestia se afla si cei cinci care, se pare,vor duce batalia pentru.

Gabi Lunca, show pe scena Cerbul de Aur, la 80 de ani. Cine a castigat marele trofeu

Gabi Lunca a facut spectacol la Cerbul de Aur! Iubita cantareata de muzica lautareasca a incantat, spre surprinderea unora, mai mult publicul tanar, conform audientelor. Acesta s-a reintors pe scena dupa peste 27 de ani de cand a renuntat la muzica. Cine a castigat Cerbul de Aur 2019? Gabi Lunca, spectacol de zile mari la .

Cum au reactionat Loredana Groza si Gabi Lunca atunci cand s-au intalnit la Cerbul de Aur. Cele doua s-au judecat 6 ani

Dupa 6 ani de judecata, Gabi Lunca si Loredana Groza au cantat pe aceeasi scena. Cum a fost atmosfera la Cerbul de Aur, date fiind conditiile? S-a incheiat razboiul? Cum au reactionat Loredana Groza si Gabi Lunca atunci cand s-au intalnit la Cerbul de Aur Gabi Lunca si Loredana Groza au fost intr-un razboi rece, .

VIDEO Moment de exceptie la Cerbul de Aur 2019: Gabi Lunca, regina muzicii lautaresti, a revenit pe scena dupa aproape 30 de ani

La 81 de ani, Gabi Lunca, marea artista a generatiei de aur a muzicii lautaresti, a revenit pe scena, la Cerbul de Aur 2019, dupa 27 de ani de cand a renuntat la genul muzical care a consacrat-o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )