Libnet.ro
UNICEF

17:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce se intampla acum in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce se intampla acum in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, duminica, o avertizare nowcasting cod galben de ceata, valabila in localitati din judetele Bacau, Botosani, Suceava, Galati, Neamt, Vrancea, Vaslui,. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alegatorii din mai multe localitati din Delta Dunarii merg la vot cu barca

Tulcenii din unele localitati din Delta Dunarii trebuie sa treaca Dunarea cu barca pentru a ajunge duminica la sectiile de votare. Este cazul persoanelor din suburbia Tudor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Topul celor mai surprinzatori candidati la alegerile prezidentiale dupa 1990. De la paranormalul Mudava, la candidatul-televiziune si pana in zilele noastre

In aproape 30 de ani de democratie mai mult sau mai putin originala, Romania nu a dus lipsa de candidati la alegerile prezidentiale. Cu exceptia scrutinului din 1990, primele alegeri libere, pentru care s-au.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Mircea Diaconu: Mai am un singur lucru de zis - si maine e o zi

Candidatul Aliantei electorale Un Om, Mircea Diaconu, a afirmat, duminica seara, dupa publicarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca le multumeste celor putini care au preferat prin vot un presedinte nepartizan, un presedinte independent, un presedinte al tuturor romanilor. Mai am un singur lucru de zis . ) - si maine e o zi, asa cum spunea Scarlet O and Hara, a spus Diaconu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta la vot, mai slaba decat cea din 2014

in ziua in care Romania isi alege presedintele, romanii au fost mai matinali ca de obicei. Dovada, prezenta la vot in primele patru ore de la deschiderea sectiilor de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Votul din diaspora este in derulare in mai multe tari

La sectiile de votare din afara Romaniei organizate pentru alegerile prezidentiale au votat vineri pana la 07:00 ora Romaniei 130 de alegatori. Acestia si-au exprimat dreptul de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tara unde niciun roman nu a votat pana acum

Conform datelor oficiale la alegerile prezidentiale 2019, singura tara din lume unde nu a votat pana la aceasta ora niciun roman este Coreea de Nord. La precedentele alegeri.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cele mai tari faze cu candidatii, la final de campanie

Antena 3 a prezentat cele mai palpitante momente din campania prezidentiala de pana acum. Candidatii s-au intrecut in actiuni care mai de care mai spectaculoase.

Rezultate partiale AEP, ora 23.00. S-au numarat voturile din mai multe judete. Klaus Iohannis, peste 36%

Romanii au fost chemati duminica, 10 noiembrie, sa spuna pe cine vor sa trimita in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Marele castigator este Klaus Iohannis, care s-a distantat considerabil de ocupantul locului doi. Biroul Electoral Central a inceput numaratoarea oficiala si prezinta propriile rezultate oficiale ale primului tur al alegerilor prezidentiale. Pe primul loc .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Peste noua milioane de oameni au votat pana acum in Romania si diaspora - LIVE TEXT si VIDEO

Aproape noua milioane deromani au votat, pana la ora 18:30, dintre care 8. 113milioane de votanti in tara si 603. 153in diaspora. Per total, prezenta la vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Aproape noua milioane de oameni au votat pana acum in Romania si diaspora - LIVE TEXT si VIDEO

Aproape noua milioane deromani au votat, pana la ora 18:30, dintre care 8. 113milioane de votanti in tara si 603. 153in diaspora. Per total, prezenta la vot.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )