Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ion Iliescu a cerut urna mobila

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ion Iliescu a cerut urna mobila

Informatie de ultima ora. Potrivit unor surse, s-a cerut o urna mobila pentru a fi dusa la locuinta fostului sef de stat Ion Iliescu. continuă pe Antena3

Ion Iliescu a cerut urna mobila pentru a vota in primul tur al alegerilor prezidentiale

Fostul presedinte Ion Iliescu va vota duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale, folosind urna mobila, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Ion Iliescu a cerut urna mobila acasa. Fostul presedinte al Romaniei are probleme de sanatate

Ziua alegerilor a sosit. Romanii isi pot exercita astazi dreptul de vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale si isi vor alege viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Votarea a inceput duminica ora 7. 00 si se incheie la ora 21. Prin exceptie, votarea in strainatate s-a desfasurat si pe parcursul zilelor de vineri si sambata imediat .

Surse: Ion Iliescu a solicitat urna mobila. De ce nu se poate fostul presedinte sa mearga la sectia de votare

Ion Iliescu va vota duminica, la alegerile prezidentiale cu urna mobila, speciala, dupa ce a facut cerere seara trecuta la Liceul Jean Monnet din Capitala, potrivit gandul. info.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Record peste record: S-a triplat numarul de votanti cu urna mobila fata de alegerile europarlamentare

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale a fost, duminica, la nivel national, pana la ora 12,00, de 15,82%, potrivit site-ului Biroului Electoral Central BEC).

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ancheta la o sectie de votare, dupa ce urna a fost desigilata in timpul zilei

Politistii vasluieni au intocmit dosar penal dupa ce la Sectia de votare nr. 56 din municipiul Vaslui urna de vot a fost desigilata, deschisa si apoi resigilata.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tragedie in Lugoj! Un barbat a murit chiar la iesirea din sectia de votare

Un batran din Lugoj de 80 de ani, care a fost impreuna cu sotia la vot, a murit in apropiere de sectia de votare. A cerut ajutorul celor din.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. BEC, despre prezenta la alegeri prezidentiale, ora 10:00

Cei 19milioane de romani sunt asteptati, duminica, 10 noiembrie 2019, la urne pentru a alege presedintele Romaniei. Pana la ora.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. BEC, despre prezenta la alegeri prezidentiale, ora 09:00

Cei 19milioane de romani sunt asteptati, duminica, 10 noiembrie 2019, la urne pentru a alege presedintele Romaniei. Pana la ora.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sectii votare DIASPORA. Unde voteaza romanii din Diaspora la ALEGERI PREZIDENTIALE 2019

Termenul pentru inscrierea romanilor din strainatate la prezidentialele din luna noiembrie a expirat duminica, 15 septembrie. Pentru sectii de votare s-au inscris 38. 944 de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Marii infranti ai turului intai ai alegerilor prezidentiale

Antena 3 a prezentat marii infranti ai turului intai ai alegerilor prezidentiale. De departe, cea mai mare infrangere a suferit-o Dan Barna, care a avut un procent de 16,4%, fata de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )