Libnet.ro
UNICEF

10:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Judetele unde Viorica Dancila a iesit invingatoare

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Judetele unde Viorica Dancila a iesit invingatoare

Viorica Dancila a obtinut 2. 616 voturi, adica 23,79%. Candidata PSD la prezidentiale a castigat alegerile in zece judete. Acestea. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tara unde niciun roman nu a votat pana acum

Conform datelor oficiale la alegerile prezidentiale 2019, singura tara din lume unde nu a votat pana la aceasta ora niciun roman este Coreea de Nord. La precedentele alegeri.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tara unde nu au fost raportate live datele de la procesul de vot

Conform datelor oficiale la alegerile prezidentiale 2019, singura tara din lume unde nu au fost raportate datele de la pocesul de vot este Coreea de Nord. La precedentele alegeri.

Alegeri prezidentiale 2019. Cine a votat-o pe Viorica Dancila in judetul Calarasi, in ce localitati a fost preferata electoratului

Desi la nivelul judetului Calarasi, Klaus Iohannis, candidatul Partidului National Liberal, a ctstigat alegerile, obtinand un procent de 36,9%, in orasele Budesti, Fundulea si Lehliu, Viorica Dancila a fost preferata electoratului.

Alegeri prezidentiale 2019 Niciun vot pentru Viorica Dancila la Shanghai

Coordonatorul campaniei USR, Catalin Drula, spune ca sistemul de numarare paralela al partidului a semnalat faptul ca, la inchiderea urnelor in Shanghai, niciun vot nu fusese inregistrat pentru Viorica Dancila. Am verificat dupa procedura cu delegatul de acolo si informatia e corecta, a scris Drula pe Facebook.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanca din Roma, dupa ce a iesit la vot: Acum s-a votat cum trebuie. Data trecuta am ajuns la spital

O romanca din Roma a povestit dupa ce a iesit de la vot ca de data aceasta organizarea a fost asa cum trebuie, pentru ca data trecuta era la coada, i s-a facut rau si a ajuns de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cum si unde poti vota la Londra

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ambasada Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, impreuna cu Consulatele Generale ale Romaniei la Manchester si la Edinburgh, organizeaza 72 de sectii de votar.

Vot PSD alegeri prezidentiale 2019. Ce judete au votat majoritar cu Viorica Dancila

Alegeri prezidentiale 2019. Votul masiv in Diaspora a adus ingrijorare in casa PSD, dar a si demonstrat partidului cine sunt fideli culorii rosii. Ce judete au votat majoritar cu Viorica Dancila? Vot PSD alegeri prezidentiale 2019. Ce judete au votat majoritar cu Viorica Dancila? Primul tur al alegerilor prezidentiale 2019 s-a incheiat duminica seara, 10 .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce-si reproseaza Viorica Dancila, dupa turul 1 al alegerilor prezidentiale

Viorica Dancila a declarat, duminica, dupa aflarea rezultatelor exit-poll privind alegerile prezidentiale, ca isi reproseaza faptul ca nu a reusit sa ajunga in.

Alegeri prezidentiale 2019, rezultate partiale in Diaspora. Ce procent are Viorica Dancila in afara tarii

Primele rezultate partiale ale alegerilor prezidentiale, din primul tur, au fost publicate duminica, pe 10 noiembrie 2019, in ceea ce priveste votul din diaspora. Este vorba despre cifre surprinzatoare, mai ales in anumite zone ale lumii in care romanii si-au votat viitorul conducator pentru Romania. in locatii precum Italia, Marea Britanie sau Noua Zeelanda, rolurile .

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza TOTALA in estimarile PSD la ora 14.00

Surprize chiar si pentru unii pesedisti in estimarile social-democratilor de la ora 14. 00, acolo unde Viorica Dancila continua sa aiba procente mari. Candidata PSD este pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3403 seconds )