Libnet.ro
UNICEF

16:00

Alegeri prezidentiale 2019. Lista sectiilor de votare din municipiul Calarasi

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2019. Lista sectiilor de votare din municipiul Calarasi

Zilele votarii pentru prezidentiale sunt, pentru alegatorii care voteaza pe teritoriul tarii, 10 noiembrie primul tur de scrutin) si 24 noiembrie al doilea tur). Primaria Calarasi a publicat listele cu sectiile de votare din municipiul Calarasi. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale: Autoritatea Electorala a dat unda verde pentru infiintarea a inca 270 de sectii de votare in strainatate Vezi in articol unde sunt toate cele 714 de sectii

Autoritatea Electorala Permanenta a aprobat, printr-o hotarare, inca 270 de sectii de votare in strainatate pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie, informeaza institutia.

Alegeri prezidentiale in Tunisia: Kais Saied, un profesor de drept, conservator, va fi noul presedinte al Tunisiei (Exit polluri)

Kais Saied, un profesor de drept, conservator, sustinut de puterile islamiste, este pe cale sa devina presedintele Tunisiei, exit-pollurile aratand ca a castigat in mod covarsitor alegerile de duminica in tara care a dezlantuit revoltele pro-democratie din Primavara Araba, potrivit Associated Press, scrie Mediafax.

MAE face apel la liderii partidelor pentru asigurarea numarului necesar de persoane in sectiile de votare din strainatate: Este foarte important ca membrii sectiilor sa fie prezenti in toate cele trei zile alocate votarii

Ministerul Afaceriloe Externe face apel la liderii partidelor parlamentare pentru asigurarea unui numar suficient de presoane in birourile sectiilor de votare din strainatate. intr-o scrisoare adresata.

Prezidentiale 2019. Contractele cu statul ale lui Alexandru Cumpanasu, in vizorul DNA

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a inceput o ancheta in legatura cu un contract pe care Ministerul Culturii l-a incheiat cu fundatia condusa de Alexandru Cumpanasu, valoarea contractului fiind de aproape un milion de lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )