Libnet.ro
UNICEF

16:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Localitatea in care au fost alocate buletine de vot suplimentare

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Localitatea in care au fost alocate buletine de vot suplimentare

Biroul Electoral Judetean Bihor a alocat peste 800 de buletine de vot suplimentare la sectia de votare din Baile Felix, unde voteaza nu doar localnicii, ci si turistii din. continuă pe Antena3

Topul judetelor la ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde a fost cea mai mare prezenta la vot pana la ora 21:00

Antena 3 prezinta topul judetelor la alegerile prezidentiale. Cea mai mare prezenta la vot a fost in judetul Ilfov, cu un procent de20,42%.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tara unde nu au fost raportate live datele de la procesul de vot

Conform datelor oficiale la alegerile prezidentiale 2019, singura tara din lume unde nu au fost raportate datele de la pocesul de vot este Coreea de Nord. La precedentele alegeri.

Alegeri prezidentiale 2019. Pana joi au fost validate plicurile cu votul prin corespondenta a 15.551 de alegatori

Plicurile care contin votul prin corespondenta a 15. 551 de alegatori au fost validate pana joi de catre Autoritatea Electorala Permanenta AEP). Pentru votul prin corespondenta, s-au inscris 41. 003 romani, iar AEP spune ca cei ale caror plicuri nu ajung pana joi vor fi anuntati sa mearga la cea mai apropiata sectie de votare. in strainatate, romanii pot vota la sectiile de votare incepand de vineri, avand la dispozitie trei zile.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce trebuie sa stie toti alegatorii din Romania

Alegatorii care nu stiu de ce sectie apartin, pot afla acest lucru de pe site-ul www. RegistrulElectoral. ro. Trebuie sa introduca CNP-ul, numele de familie si un cod de verificare afis.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Incident la o sectie de votare din Dolj! S-au ales cu dosar penal dupa ce au intrat mai multi in cabina de vot

Politistii doljeni au fost sesizati despre faptul ca la o sectie de votare din localitatea Plesoi presedintele sectiei si loctiitorul acestuia ar fi permis mai multor persoane sa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Kelemen Hunor, dupa vot: Pentru respect si incredere. Votati si alegeti cea mai buna solutie

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, candidat la functia de presedinte al Romaniei, a declarat duminica, in localitatea harghiteana Carta, ca a votat pentru viitorul Romaniei, pentru.

Alegeri prezidentiale 2019. LIVE Rezultate exit poll - date actualizate. Iohannis, pe primul loc. Dancila pe locul doi in sondajele la iesirea de la urne

Alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis si Viorica Dancila sunt cei care se vor confrunta in turul II, potrivit rezultatelor exit poll la alegerile prezidentiale 2019. Dan Barna ocupa locul al treilea in topul prezidentiabililor, potrivit rezultatelor exit poll IRES si CURS-Avangarde. ------------------22:45 Primele rezultate provizorii: Klaus Iohannis conduce detasat cu peste 36%. Dancila pe doi cu peste 25%22:31 Prezenta la vot la ora 22. 00, raportata la BEC, a fost de 47,66%21:26 Prezenta la vot la ora 21. 00 a fost de 47,66 %21:00 Alegeri prezidentiale 2019. Rezultate exit poll IRES - date actualizate21:00 Alegeri prezidentiale 2019. Rezultate exit poll CURS-Avangarde.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tragedie in Lugoj! Un barbat a murit chiar la iesirea din sectia de votare

Un batran din Lugoj de 80 de ani, care a fost impreuna cu sotia la vot, a murit in apropiere de sectia de votare. A cerut ajutorul celor din.

Incidente alegeri prezidentiale 2019. FOTO: reprezentanta unei comisii de votare doarme in sala

Imaginile uluitoare au fost publicate in mediul online, de catre un alegator. Reprezentanta unei comisii de votare doarme in sala, fiind surprinsa intr-o asemenea ipostaza, in timpul alegerilor prezidentiale din aceasta duminica. Romanii care isi doresc sa isi exercite dreptul la vot, in primul tur al scrutinului din 10 noiembrie 2019, trebuie sa stie ca .

Alegeri prezidentiale 2019, rezultate partiale in Diaspora. Ce procent are Viorica Dancila in afara tarii

Primele rezultate partiale ale alegerilor prezidentiale, din primul tur, au fost publicate duminica, pe 10 noiembrie 2019, in ceea ce priveste votul din diaspora. Este vorba despre cifre surprinzatoare, mai ales in anumite zone ale lumii in care romanii si-au votat viitorul conducator pentru Romania. in locatii precum Italia, Marea Britanie sau Noua Zeelanda, rolurile .

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )