Libnet.ro
UNICEF

14:00

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ludovic Orban: Am votat pentru o Romanie care sa se dezvolte, o Romanie in care institutiile statului sa serveasca cetateanul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ludovic Orban: Am votat pentru o Romanie care sa se dezvolte, o Romanie in care institutiile statului sa serveasca cetateanul

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban a declarat duminica, dupa ce a votat la alegerile prezidentiale, ca a votat pentru o Romanie care sa se dezvolte, o Romaniei in care institutiile statului sa serveasca cetateanul si in care legea e lege pentru toti. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ludovic Orban, gest inedit pentru Klaus Iohannis, in ziua votului

Ludovic Orban a luat decizia de a-l astepta pe presedintele Klaus Iohannis sa voteze, la Liceul Jean Monnet din Capitala, locul in care voteaza de obicei personalitati.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ludovic Orban a votat: Nu am emotii in privinta victoriei

Premierul Ludovic Orban a votat intr-o sectie din Dobroesti, Ilfov. Chiar daca unii considera ca un vot reprezinta mult prea putin, eu le spun ca pic cu picse face marea, vot cu vot Romania poate fi.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Olguta Vasilescu, mesaj pentru romani in ziua alegerilor prezidentiale

Olguta Vasilescu a votat duminica dimineata, la Colegiul Sfantul Sava din Bucuresti, alaturi de Viorica Dancila. Fostul ministru al Muncii a declarat ca a votat pentru o Romanie.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Traian Basescu, mesaj pentru viitorul presedinte, dupa vot: Sa continue!

Fostul presedinte Traian Basescu a sosit la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet din Bucuresti, unde si-a exprimat optiunea electorala.

PREZIDENTIALE 2019. Ludovic Orban explica ce urmeaza, dupa alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat ca liberalii vor incerca sa mentina majoritatea creata la motiunea de cenzura si la investirea Guvernului sau, aratand ca vor exista discutii cu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Au ales manastirea pentru vot! Record de prezenta la Sihastria

Prezenta la vot in sectia amenajata la Manastirea Sihastria din comuna Vanatori-Neamt a depasit procentul de 125% in jurul orei 15,00, potrivit informatiilor prezentate de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila: Am votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi, spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila a declarat duminica, dupa ce a votat in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca a votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi, spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Klaus Iohannis: Am votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, dupa ce a votat la turul al doilea al alegerilor prezidentiale,ca a votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala, invitandu-i pe toti romanii sa vina la vot. Astazi este ziua campionilor cu stampila votat in mana, a argumentat prezidentiabilul PNL.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila, mesaj de ultima ora pe pagina sa de Facebook: Astazi am votat pentru Romania

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale Viorica Dancila a postat un mesaj de ultima ora pe pagina sa de Facebook. Astazi am votat pentru.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Ludovic Orban: Am votat pentru o Romanie care sa se dezvolte, o Romanie in care institutiile statului sa serveasca cetateanul

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban a declarat duminica, dupa ce a votat la alegerile prezidentiale, ca a votat pentru o Romanie care sa se dezvolte, o Romaniei in care institutiile statului sa serveasca cetateanul si in care legea e lege pentru toti.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )