Libnet.ro
UNICEF

12:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |M.A.I.: Au fost 210 sesizari de posibile incidente electorale, cu aproape 30% mai putin decat in primul tur al scrutinului din 2014

B1 B1,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |M.A.I.: Au fost 210 sesizari de posibile incidente electorale, cu aproape 30% mai putin decat in primul tur al scrutinului din 2014

Un numar de 210 sesizari de posibile incidente electorale au fost inregistrate pe 10 noiembrie, cu aproape 30% mai putine fata de primul tur al alegerilor prezidentiale din 2014. Dintre acestea, politistii au st. continuă pe B1

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 MAI: 17 sesizari de posibile incidente electorale de la deschiderea sectiilor de votare

17 sesizari de posibile incidente electorale care au legatura cu desfasurarea alegerilor au fost inregistrate la nivel national de la deschiderea sectiilor de votare, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.

Topul judetelor la ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde a fost cea mai mare prezenta la vot pana la ora 21:00

Antena 3 prezinta topul judetelor la alegerile prezidentiale. Cea mai mare prezenta la vot a fost in judetul Ilfov, cu un procent de20,42%.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mihai Gadea si Adrian Ursu, date de ultima ora: Surprizele sunt foarte mari

Mihai Gadea si Adrian Ursu au prezentat cele mai noi date pentru candidatii la alegerile din noiembrie. Am fost sa luam direct de la.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Estimari la ora 18.00. SE iNGROASA GLUMA pentru un favorit

Mai e doar o ora si jumatate pana la inchiderea urnelor in Romania si unii candidati cu sanse la turul doi incep sa tremure din plin. Potrivit estimarilor.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza URIASA la ora 17.00, in Bucuresti in estimarile PSD. Lovitura DEVASTATOARE pentru un candidat

Mai sunt doar doua ore pana se inchid urnele in Romania, iar in Bucuresti se inregistreaza o surpriza de proportii, in comparatie cu restul tarii, dar in acelasi.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Avem estimari proaspete cu rezultatele. Probleme uriase pentru un candidat important

Mai sunt aproape patru ore pana se inchid urnele in Romania, iar romanii voteaza de zor in tara si in strainatate. Iar diferenta intre unii contracandidati scade.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Carmen Avram, europarlamentar PSD: Iesiti la vot, raul nu dispare de la sine!

Carmen Avram, europarlamentar PSD, a votat in Belgia. Am votat ieri, in Belgia, intr-o sectie de votare care a fost mai mult goala in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta la vot, mult mai slaba decat cea din 2014

in ziua in care Romania isi alege presedintele, romanii au fost mai matinali ca de obicei. Dovada, prezenta la vot in primele patru ore de la deschiderea sectiilor de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Incident la o sectie de votare din Dolj! S-au ales cu dosar penal dupa ce au intrat mai multi in cabina de vot

Politistii doljeni au fost sesizati despre faptul ca la o sectie de votare din localitatea Plesoi presedintele sectiei si loctiitorul acestuia ar fi permis mai multor persoane sa.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tara unde nu au fost raportate live datele de la procesul de vot

Conform datelor oficiale la alegerile prezidentiale 2019, singura tara din lume unde nu au fost raportate datele de la pocesul de vot este Coreea de Nord. La precedentele alegeri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )