Libnet.ro
UNICEF

12:45

Alegeri prezidentiale 2019. Ministrul de Interne: Din respect pentru cei care acum 30 de ani si-au sacrificat viata, ii invit pe romani sa voteze indiferent de optiune

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2019. Ministrul de Interne: Din respect pentru cei care acum 30 de ani si-au sacrificat viata, ii invit pe romani sa voteze indiferent de optiune

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a votat duminica, spunand ca din respect pentru cei care au murit la Revolutia din 1989 romanii trebuie sa voteze indiferent de optiunea lor. continuă pe Adevărul

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu: Am dat un vot pentru o Romanie normala

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a votat duminica la o sectie organizata in municipiul Falticeni, pentru o Romanie normala, respectata international.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu: Am votat asa cum am votat si in 2014. Am votat cu gandul la o justitie dreapta

Ministrul Justitiei, Catalin Preodoiu, a mers la vot la Liceul Virgil Madgearu din Capitala si a spus ca a votat cu gandul la o justitie dreapta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Kelemen Hunor, dupa vot: Pentru respect si incredere. Votati si alegeti cea mai buna solutie

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, candidat la functia de presedinte al Romaniei, a declarat duminica, in localitatea harghiteana Carta, ca a votat pentru viitorul Romaniei, pentru.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Doua dosare penale, deschise pentru frauda la vot in Galati

Trei incidente au fost inregistrate pana acum la Biroul Electoral Judetean BEJ) Galati si Politia a deschis dosare penale in doua cazuri, pentru frauda la vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila contesta votul pentru turul II

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat vineri, la Targu-Jiu, cu privire la faptul ca au fost inregistrate 2. 000 plicuri cu voturi prin corespondenta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT diaspora. Anunt important pentru romanii care voteaza in strainatate

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT diaspora. Scoli, centre culturale, hoteluri, restaurante sau spatii de divertisment pentru copii vor gazdui sectii de votare pentru romanii din diaspora la alegerile prezidentiale.

EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Anunt-soc din PNL in privinta Vioricai Dancila!

Cu doar cateva ore inaintea alegerilor prezidentiale, un lider important al PNL lanseaza o teorie-soc. Liberalul, caruia nu ii vom divulga numele, estimeaza ca Viorica.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ministrul Lucian Bode: Am votat pentru Romania normala si pentru un viitor bun pentru toti. Presedintele da directia

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a votat, duminicadimineata, in localitatea natala, Zalau. Bode a declarat la iesirea de la urne ca a pus stampila de vot cu credinta ca Romania se poate.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sorina Pintea: Am votat pentru bunastarea romanilor, pentru viitorului Romaniei

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea PSD) a declarat ca a oferit un vot pentru bunastarea romanilor si pentru ca totii cetatenii tarii sa simta in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un barbat din Pitesti si-a vazut fiul mort pe lista de votare

Incident intr-o sectie de votare din Pitesti, sesizat catre Inspectoratul Judetean de Politie Arges. Un barbat a anuntat ca fiul mortfigura pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )