Libnet.ro
UNICEF

08:15

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Norica Nicolai cere BEC publicarea rezultatelor provizorii

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Norica Nicolai cere BEC publicarea rezultatelor provizorii

Copresedintele Aliantei Electorale Un Om Norica Nicolai a adresat, sambata, o solicitare Biroului Electoral Central pentru inscrierea pe ordinea de zi si emiterea unei decizii cu privire la publicarea si a. continuă pe Antena3

Alegeri prezidentiale 2019. Norica Nicolai cere BEC publicarea rezultatelor provizorii: Avem nevoie de alegeri corecte si transparente, lipsite de suspiciuni

Copresedintele Aliantei Electorale Un Om Norica Nicolai a solicitat Biroului Electoral Central emiterea unei decizii cu privire la publicarea si a rezultatelor provizorii de la alegerile prezidentiale din 10 noiembrie. Asta, in contextul in care in ziua alegerilor prezidentiale vor fi publicate pe internet numai rezultatele partiale si finale, preciza, pe 1 noiembrie, Serviciul de Telecomunicatii Speciale.

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019. Rezultate partiale, date BEC, numaratoarea paralela

Exit Poll Alegeri Prezidentiale 2019. Primele rezultate ale exit-poll-urilor sunt prezentate in timp real si sunt furnizate de Biroul Electoral Central. UPDATE ora 21:00. Rezultate Exit-Poll Curs-Avangarde: Klaus Iohannis 39% Viorica Dancila 22,5% Dan Barna 16,4% Mircea Diaconu 7,9% Potrivit datelor furnizate de BEC la ora 21:00, prezenta la vot in .

Norica Nicolai cere BEC sa emita o decizie privind publicarea rezultatelor provizorii ale alegerilor prezidentiale

Copresedintele Aliantei Electorale Un Om Norica Nicolai a cerut, sambata, Biroului Electoral Central BEC) sa emita o decizie privind publicarea si a rezultatelor provizorii ale alegerilor prezidentiale, invocand ca trebuie asigurata aceleasi transparenta si vizibilitate a datelor ca la alegerile europarlamentare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sectii votare DIASPORA. Unde voteaza romanii din Diaspora la ALEGERI PREZIDENTIALE 2019

Termenul pentru inscrierea romanilor din strainatate la prezidentialele din luna noiembrie a expirat duminica, 15 septembrie. Pentru sectii de votare s-au inscris 38. 944 de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cati romani au votat in diaspora la alegerile prezidentiale din 1992 - 2014

Participarea romanilor din strainatate la alegerile prezidentiale dupa 1989 arata o prezenta mai slaba inainte de 2009 si un trend de crestere incepand.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta la vot la alegerile prezidentiale in perioada 1990 - 2014

Prezenta la vot Alegerile prezidentiale din 1990 au fost singurele din istoria electorala de dupa 1989 in urma carora Presedintele Romaniei a fost ales din primul tur de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ultima zi a campaniei electorale, prima zi de vot pentru romanii din strainatate

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale, care a inceput pe 12 octombrie, se va incheia sambata, la ora 7,00. Totodata, vineri este prima zi.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. A inceput votul la alegerile prezidentiale in diaspora

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Romanii din afara tarii pot vota la alegerile prezidentiale timp de trei zile, incepand de vineri, 835 de sectii fiind deschise pentru acestia. Programul sectiilor de votare din.

Alegeri prezidentiale 2019. Votul in strainatate incepe in aceasta noapte, in Noua Zeelanda

Romanii din afara tarii pot vota la alegerile prezidentiale timp de trei zile, incepand de vineri, 835 de sectii fiind deschise pentru acestia.

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primele estimari ale alegerilor prezidentiale de duminica, la Antena 3

incepe votul pentru alegerile prezidentiale din Romania. Nu in tara, acolo unde sectiile se vor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2639 seconds )