Libnet.ro
UNICEF

10:00

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Presedintele unei sectii de votare, inlocuit. Care este motivul

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Presedintele unei sectii de votare, inlocuit. Care este motivul

Biroul Electoral Judetean BEJ) Sibiu a decis duminica, indepartarea unui presedinte din sectia de votare si preluarea atributiilor sale de catre loctiitor, dupa ce s-a. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Presedintele unei sectii de votare, inlocuit. A venit baut la vot

Presedintele Sectiei de votare nr. 82 din municipiul Braila a fost inlocuit, duminica, de catre Biroul Electoral Judetean, dupa ce s-a constatat ca se afla sub influenta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Presedintele PSD, Ionel Arsene: Meritam un presedinte apropiat de noi. Un om cu inima

Presedintele PSD, Ionel Arsene, a afirmat ca a votat cu gandul ca Romania este casa noastra, in care vreau sa se regaseasca armonia si pacea.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Presedintele Camerei Deputatilor: Votul pentru presedinte ar trebui sa fie obligatoriu

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, crede ca ar trebui sa fie vot obligatoriu pentru alegerea presedintelui tarii, pentru ca acesta sa fie legitimat de cat mai.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Iohannis, indemn surprinzator pe Facebook: Dragi romani, fiti toti campioni astazi!

Presedintele Klaus Iohannisa postat, pe Facebook, cateva fotografii facute de dimineata in sectia de votare de la Liceul Jean Monnet si un mesaj in care ii indeamna.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Aparitie surpriza la o sectie de votare din SUA. Un mare roman s-a prezentat la urna

Fostul star al echipei nationale de baschet a Romaniei si a Universitatii Cluj, Ghita Muresan, a votat la Ambasada Romaniei in SUA, la Washington.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Diaspora voteaza masiv: Cozi la sectiile de votare din Marea Britanie

La sectiile de votare din Stratford si Barking, romanii stau, duminica, la coada pentru a vota in cel de-al doilea tur al prezidentialelor, anunta Ambasada Romaniei in Marea.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Claudiu Manda: incepem sa ne pregatim pentru alegerile locale, pe care vrem sa le castigam cu un scor mai mare decat rezultatul de la prezidentiale

Presedintele PSD Dolj, deputatul european Claudiu Manda, a declarat duminica seara, la incheierea procesului electoral, ca spera ca PSD sa castige alegerile la nivelul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna, la iesirea de la vot: Am toata increderea ca, la finalul zilei, avem din nou speranta de o Romanie care se modernizeaza

Presedintele USR, Dan Barna, s-a aratat increzator, dupa ce a votat in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca romaniivor avea sansa lao Romanie care se.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Politia din Dolj, sesizata dupa ce presedintele unei sectii de vot a plecat cu stampila acasa

PSD Dolj a reclamat faptul ca presedintele sectiei de votare nr. 444, amenajata in comuna Plesoi, a plecat acasa cu stampila de control a sectiei. Va rog sa aveti in vedere .

DIASPORA VOT ITALIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cand si unde VOTEAZA romanii din Italia in turul II

Potrivit legii, turul 2 de scrutin de alegeri prezidentiale 2019 din 24 noiembrie are loc in aceleasi sectii de votare si circumscriptii electorale si pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )