Libnet.ro
UNICEF

16:45

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un primar din Romania trage un semnal de alarma: Nu presedintele ne pune painea pe masa, dar presedintele ne-o poate lua!

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un primar din Romania trage un semnal de alarma: Nu presedintele ne pune painea pe masa, dar presedintele ne-o poate lua!

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, considera ca votul cetatenilor din turul al doilea de scrutin al alegerilor prezidentiale va echilibra scena politica, si ca. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Pacienti din spitalele bucurestene vor vota la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Pacienti din spitalele bucurestene vor vota duminica, la al doilea tur al alegerilor prezidentiale, cu urna mobila, au declaratreprezentanti ai institutiilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primar exclus din PSD cu o zi inainte de alegeri. Surse din partid: Trebuia dat un semnal!

Primarul orasului Turda, Cristian Matei, a fost exclus din PSD, din cauza repetatelor incalcari ale statutului. Surse din partidspun ca primarul a fost exclus din c.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primar si viceprimar, cercetati penal pentru coruperea alegatorilor in ziua votului

Primarul si viceprimarul localitatii Potcoava, judetul Olt, sunt cercetati penal pentru coruperea alegatorilor, dupa ce presedintele organizatiei locale PNL a sesizat politia prin.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Batran din Constanta, dosar penal dupa ce a votat la doua sectii

Un batran din Constanta s-a prezentat la doua sectii de vot din oras, iar oamenii legii i-au intocmit dosar de cercetare penala.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Femeie din Dambovita a fost dusa la politie din acest motiv. Aveti mare grija!

O femeie de 49 de ani, din municipiul Hunedoara, a ajuns duminica la Politie, dupa ce si-a fotografiat buletinul de vot, incidentul fiind semnalat politistilor de catre presedintele.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Politia din Dolj, sesizata dupa ce presedintele unei sectii de vot a plecat cu stampila acasa

PSD Dolj a reclamat faptul ca presedintele sectiei de votare nr. 444, amenajata in comuna Plesoi, a plecat acasa cu stampila de control a sectiei. Va rog sa aveti in vedere .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019: Votul din diaspora este in desfasurare

ACTUALIZARE - Numarul alegatorilor care au votat la sectiile din strainatate a depasit 250. 000; in primul tur, pana sambata la ora 17. 00, au votat aproape 188. 000 de romani --- *ACTUALIZARE - La ora 16:00, la urnele din stranatate, 219. 623 de romani si-au exercitat dreptul la vot --- *ACTUALIZARE - Peste 190 de mii de votanti din strainatate au fost la urne pana la 15:00 .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. O femeie din Caracal a descoperit dupa vot ca figura in evidentele populatiei ca fiind decedata

O femeie din municipiul Caracal care a votat duminica la o sectie din localitate a aflat ca in evidente figureaza ca decedata in urma unei erori la intocmirea unui certificat de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Un barbat din Gorj, santionat dupa ce a realizat o filmare in cabina de vot

Un barbat in varsta de 39 de ani a fost sanctionat cu 1. 700 de lei de catre politisti dupa ce a realizat o filmare in timp ce se afla in cabina de vot si a indicat candidatul.

Alegeri prezidentiale 2019. O femeie din Arges a murit in curtea sectiei de votare. Este a treia persoana decedata in interiorul sau in proximitatea unei sectii de vot

O femeie de 69 de ani din judetul Arges a murit, duminica, la scurt timp dupa ce a votat. Femeii i s-a facut rau in curtea unei sectii de votare din localitatea Stefanesti, fiind resuscitata, dar fara succes, relateaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )