Libnet.ro
UNICEF

19:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Raluca Turcan, dupa ce a votat: Am votat pentru o Romanie in care legea e lege pentru toti

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Raluca Turcan, dupa ce a votat: Am votat pentru o Romanie in care legea e lege pentru toti

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat duminica dimineata, la iesirea de la urne, ca a votat pentru o Romanie in care legea-i lege pentru toti. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Raluca Turcan: Romanii au ales un presedinte care le reprezinta cel mai bine interesele

Prim-vicepresedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, afirma ca, prin votul pe care l-au dat duminica pentru Klaus Iohannis, romanii au ales Romania normala si un.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Kelemen Hunor, dupa vot: Pentru respect si incredere. Votati si alegeti cea mai buna solutie

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, candidat la functia de presedinte al Romaniei, a declarat duminica, in localitatea harghiteana Carta, ca a votat pentru viitorul Romaniei, pentru.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sorina Pintea: Am votat pentru bunastarea romanilor, pentru viitorului Romaniei

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea PSD) a declarat ca a oferit un vot pentru bunastarea romanilor si pentru ca totii cetatenii tarii sa simta in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Mircea Diaconu: Am votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid politic

Candidatul sustinut de Alianta electorala Un Om, Mircea Diaconu, a declarat, duminica dupa-amiaza, la iesirea de la urne, ca a votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid politic contra celuilalt partid politic, impartind Romania in bucati.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Theodor Paleologu: Am votat pentru o Romanie a respectului

Candidatul PMP pentru functia de presedinte a afirmat, dupa ce si-a exprimat votul, ca a votat pentru o Romanie a respectului, ca tinerii sa aiba motive sa ramana in Romania, el spunand ca trebuie ca romanii sa ceara respect din partea celor care ii conduc.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Dan Barna: Am votat pentru schimbare, pentru o Romanie care incepe sa faca schimbarile acum, nu peste cinci ani sau peste zece ani

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca a votat pentru schimbare, pentru o Romanie care incepe sa faca schimbarile acum, nu peste cinci ani sau peste zece ani, precizand ca acest vot este unul pentrru viitor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alexandru Cumpanasu, dupa vot: Am votat pentru o Romanie in care mafia sa dispara

Alexandru Cumpanasu a facut declaratii, la iesirea din sectia de votare. Acesta a mers impreuna cu sotia si familia Alexandrei Macesanu sa voteze. Unchiul Alexandrei.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Alexandru Cumpanasu: Am votat pentru o Romanie din care mafia sa dispara

Candidatul independent Alexandru Cumpanasu a votat, duminica dupa-amiaza, la o sectie din Caracal, el mergand la vot impreuna cu parintii Alexandrei Macesanu una dintre tinerele disparute in vara acestui an si pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o si apoi i-a incinerat cadavrul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna a votat: Luati-va familia si prietenii si mergeti la vot. Stampila e puterea pe care o are fiecare cetatean

Dan Barna a votat la Sibiu, in jurul orei 10:00 impreuna cu sotia sa. Candidatul USR-PLUS la prezidentiale indeamna romanii la vot si sustine ca stampila de azi este puterea pe.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, dupa rezultatele EXIT-POLL: Si maine e o zi!

Mircea Diaconu a sustinut o declaratie de presa in fata Ateneului, dupa rezultatele EXIT-POLL. Candidatul independent la prezidentiale sustine ca si maine este o zi si sugereaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )