Libnet.ro
UNICEF

09:00

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rares Bogdan a votat la Roma: Am venit din respect pentru cei care l-au adus pe presedintele nostru in fruntea statului

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Rares Bogdan a votat la Roma: Am venit din respect pentru cei care l-au adus pe presedintele nostru in fruntea statului

Europarlamentarul Rares Bogdan a votat la Roma, la sectia amenajata la Accademia diRomania. Alaturi de el, au venit la vot secretarul general al PNL Robert Sighiartau. continuă pe Antena3

Alegeri prezidentiale 2019: Lideri ai PNL au votat la Roma, seful PMP a mers la Chisinau Rares Bogdan: Am ales capitala Italiei din respect pentru Diaspora

Zeci de romani din diaspora au votat in prima zi a alegerilor prezidentiale 2019, printre acestia si liberalii Rares Bogdan, Robert Sighiartau si Viorel Badea, la Roma, dar si Eugen Tomac de la PMP, la Chisinau.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. 2.000 de romani au votat deja pentru turul al doilea. Cum a fost posibil

Aproape 2. 000 de cetateni romani din diaspora au votat deja anticipat, prin corespondenta, pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale. inca nu.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Liderul PMP a votat la o sectie din Chisinau: E esential sa dam un mesaj din aceasta parte de Prut

Liderul PMP Eugen Tomac a anuntat, intr-o filmare postata pe Facebook, ca avotat la alegerile prezidentiale din 2019 la o sectie din Chisinau, Republica Moldova.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Politicienii romani au inceput sa voteze in sectiile deschise in strainatate

Politicienii romani au inceput sa voteze in sectiile deschise in strainatate. Europarlamentarul liberal Rares Bogdan a votat la Roma,iar liderul PMP Eugen Tomac a mers la o sectie d.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Coada la vot in diaspora, peste 100.000 de romani au votat

Sectiile de vot pentru alegerile prezidentiale s-au deschis in toata Europa. in premiera, romanii de dincolo de granite au la dispozitie 3 zile pentru a vota si un numar mult mai.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Votul din diaspora este in derulare in mai multe tari

La sectiile de votare din afara Romaniei organizate pentru alegerile prezidentiale au votat vineri pana la 07:00 ora Romaniei 130 de alegatori. Acestia si-au exprimat dreptul de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sectii votare DIASPORA. Unde voteaza romanii din Diaspora la ALEGERI PREZIDENTIALE 2019

Termenul pentru inscrierea romanilor din strainatate la prezidentialele din luna noiembrie a expirat duminica, 15 septembrie. Pentru sectii de votare s-au inscris 38. 944 de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ultima zi a campaniei electorale, prima zi de vot pentru romanii din strainatate

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale, care a inceput pe 12 octombrie, se va incheia sambata, la ora 7,00. Totodata, vineri este prima zi.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. A inceput votul la alegerile prezidentiale in diaspora

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Romanii din afara tarii pot vota la alegerile prezidentiale timp de trei zile, incepand de vineri, 835 de sectii fiind deschise pentru acestia. Programul sectiilor de votare din.

Alegeri prezidentiale 2019. Votul in strainatate incepe in aceasta noapte, in Noua Zeelanda

Romanii din afara tarii pot vota la alegerile prezidentiale timp de trei zile, incepand de vineri, 835 de sectii fiind deschise pentru acestia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )