Libnet.ro
UNICEF

14:15

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Reprezentanta unei comisii de votare, fotografiata in timp ce dormea in sectie - FOTO

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Reprezentanta unei comisii de votare, fotografiata in timp ce dormea in sectie - FOTO

Reprezentanta unei comisii de votare din judetul Gorj a fost fotografiata de un alegator, duminica, in timp ce dormea intr-o sectie din Targu-Jiu. Pentru 1. 700 lei merita sa dormi!, este mesajul lui Nick. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prima sectie de votare din diaspora s-a inchis

Procesul electoral s-a incheiat in sectia deschisa in Auckland, Noua Zeelanda, 191 de romani votand presedintele Romaniei, timp de trei zile, potrivit Ministerului Afacerilor.

Incidente alegeri prezidentiale 2019. FOTO: reprezentanta unei comisii de votare doarme in sala

Imaginile uluitoare au fost publicate in mediul online, de catre un alegator. Reprezentanta unei comisii de votare doarme in sala, fiind surprinsa intr-o asemenea ipostaza, in timpul alegerilor prezidentiale din aceasta duminica. Romanii care isi doresc sa isi exercite dreptul la vot, in primul tur al scrutinului din 10 noiembrie 2019, trebuie sa stie ca .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce s-a intamplat noaptea trecuta in toate sectiile de votare din tara

Sectiile de votare pentru alegerile prezidentiale s-au deschis, duminica, la urne fiind asteptati peste 18 milioane de romani. Toate sectiile de votare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Surpriza de proportii la o sectie de votare din Franta. Romanii care au intrat sa voteze au inceput sa planga (FOTO)

Surpriza de proportii la o sectie de votare din Franta. Mai precis cea cu numarul 158 din Dijon. Toti membrii sectiei au ales sa se imbrace in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce nu ai voie sa faci in sectia de votare

Sectiile de votare pentru alegerile prezidentiale s-au deschis, duminica, la urne fiind asteptati peste 18 milioane de romani. in tara, sunt organizate 18. 748 de sectii de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Incident inedit la o sectie de votare din Maramures. S-a dus la vot, dar a uitat un mic detaliu

Un barbat care a renuntat la cetatenia romana s-a ales cu dosar penal pentru ca a votat fara sa aiba acest drept, a informat, duminica, purtatorul de cuvant al IPJ.

Alegeri prezidentiale 2019 diaspora. Programul sectiilor de votare din strainatate in cele trei zile

Pentru a evita cozile la urne, romanii din strainatate pot vota timp de trei zile la alegerile prezidentiale. Ministerul de Extene a publicat programul si harta sectiilor de vot din strainatate. Alegatorii care la ora 21:00 se afla la sediul sectiei de votare, precum si cei care se afla la rand in afara sediului sectiei de votare pentru a intra in localul de vot pot sa isi exercite dreptul de vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Doua sectii de votare din Gorj au ramas fara energie electrica. Procesul de vot nu a fost intrerupt

Doua sectii de votare din judetul Gorj au ramas, duminica seara, fara energie electrica, insa procesul de vot nu a fost intrerupt, a declarat, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al BEJ, Corina.

Alegeri prezidentiale 2019. Prezenta record la o sectie de votare din Mehedinti: 240,35%

O sectie de votare din Mehedinti a inregistrat o prezenta record la urne 240,35%, la ora 15,00, conform datelor Biroului Electoral Central.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Membrii sectiei de votare din Dijon, Franta, au marcat ZIUA VOTULUI intr-un mod INEDIT (FOTO)

Membrii sectiei de votare din Dijon, Franta, au ales sa poarte, duminica, in ziua votului, costume populare. GALERIE FOTO intrebati de ce au ales aceasta tinuta, ei au declarat ca sunt romani, iar.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )