Libnet.ro
UNICEF

06:15

Alegeri prezidentiale 2019, rezultate in Petrosani. Viorica Dancila castiga in municipiul condus de un liberal

Adevărul Adevărul,
Alegeri prezidentiale 2019, rezultate in Petrosani. Viorica Dancila castiga in municipiul condus de un liberal

Alegeri prezidentiale 2019, in municipiul Petrosani: primele rezultate partiale ale scrutinului pentru alegerea presedintelui Romaniei. continuă pe Adevărul

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PARTIALE Rezultate BEC. CTP, EPIC: Comparatia intre Viorica Dancila si o fabula a grecului Esop

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PARTIALE Rezultate BEC. CTP, EPIC: Comparatia intre Viorica Dancila si o fabula a grecului Esop. Cristian Tudor Popescu a comentat intr-un stil ironic gafa.

Exit Poll ora 12:00 Alegeri Prezidentiale. Harta judetelor unde Viorica Dancila ar fi peste Klaus Iohannis

Al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2019 a debutat in dimineata de 24 noiembrie. Sectiile de votare au fost deschise la ora 7:00 si se vor inchide la 21:00, duminica. Cei doi candidati inscrisi in lupta electorala pentru Cotroceni si-au exprimat acest vot cetatenesc deja, fiind prezenti in sectiile de votare. Actualul sef al .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Viorica Dancila: Am votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi, spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila a declarat duminica, dupa ce a votat in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca a votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi, spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Viorica Dancila: Continuam lupta pentru viitorul tarii, care nu poate fi sacrificat in numele austeritatii

Partidul Social Democrat va continua lupta pentru viitorul tarii noastre, care nu poate fi sacrificat in numele austeritatii si al monopolului de putere, sustine presedintele PSD, Viorica Dancila.

Exit Poll PSD ora 16:00 alegeri prezidentiale: Iohannis (PNL) 60%, Viorica Dancila (PSD) 40%

Alegerile prezidentiale din aceasta duminica au reusit sa ii aduca pe romani la urnele de vot, intr-un numar exemplar. Datele oferite de BEC, in timp real, au aratat ca pana la ora 15:30, prezenta la vot a fost de 34%, la nivelul intregii tari. Este un procent care il depaseste cu mult pe cel din .

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PARTIALE Rezultate BEC. Cristian Tudor Popescu a spus CUM va VOTA la ALEGERILE PREZIDENTIALE, TURUL DOI

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PARTIALE Rezultate BEC. Cristian Tudor Popescu spune ca va merge la vot duminica, 24 noiembrie, la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019, dar nu va vota cu inima, ci cu.

EXIT POLL ora 21.00 ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PARTIALE Rezultate BEC Turul doi. CTP, DUR cu tinerii romani: Daca nu vii astazi, nu-ti trebuie libertatea, vrei la stapan

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PARTIALE Rezultate BEC. Cristian Tudor Popescu a transmis, dupa ce a votat, un mesaj catre toti cetatenii cu drept de vot. Daca nu te duci la vot, nu esti.

Alegeri prezidentiale 2019, rezultate in municipiul Lupeni: Viorica Dancila a castigat detasat

Alegeri prezidentiale 2019 in municipiul Lupeni: primele rezultate partiale ale scrutinului pentru alegerea presedintelui Romaniei, de duminica, 24 noiembrie 2019.

Alegeri prezidentiale 2019, rezultate in municipiul Vulcan: Viorica Dancila a castigat detasat

Alegeri prezidentiale 2019, in municipiul Vulcan: primele rezultate partiale ale scrutinului pentru alegerea presedintelui Romaniei.

Alegeri prezidentiale 2019: rezultate partiale in judetul Hunedoara: diferenta dintre Iohannis si Dancila

Alegeri prezidentiale 2019, in judetul Hunedoara: primele rezultate partiale ale scrutinului pentru alegerea presedintelui Romaniei programat duminica, 24 noiembrie 2019.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )