Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tarile in care nu a votat niciun roman pana la ora 15.00

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Tarile in care nu a votat niciun roman pana la ora 15.00

In Iran si in Republica Populara Democrata Coreeana nu s-a prezentat niciun alegator pana la ora 15. in Turkmenistan a votat o. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Gestul care te poate trimite la inchisoare

Peste 18 milioane de romani sunt asteptati din nou la urne, in cateva ore. Urmeaza turul doi al alegerilor prezidentiale in urma caruia se va decide presedintele tarii pentru.

Alegeri prezidentiale 2019. Ghita Muresan a votat la Ambasada Romaniei in Washington

Fostul star al echipei nationale de baschet a Romaniei si a Universitatii Cluj, Ghita Muresan, a votat la alegerile prezidentiale din 2019 la o sectie de votare din Washington, deschisa la Ambasada Romaniei.

Alegeri prezidentiale 2019 Eugen Tomac a votat in Serbia: Romania este model in ceea ce priveste respectarea drepturilor minoritatilor

Liderul PMP, Eugen Tomac, a votat, sambata, la Consulatul General al Romaniei de la Zaje269;ar, Serbia, precizand ca a ales sa fie alaturi de comunitatea romaneasca din Valea Timocului. Presedintele Romaniei trebuie sa isi indrepte atentia si catre cei care sunt nevoiti sa lupte pentru a-si apara identitatea, cultura si traditiile romanesti, a spus Tomac.

UPDATE Alegeri prezidentiale 2019. 466 de romani au votat deja in primele ore de la deschiderea sectiilor de votare din strainatate

Un numar de 466 de romani au votat deja in primele ore de la deschiderea sectiilor de votare din strainatate pentru cel de al doilea tur al alegerilor prezidentiale, conform datelor Biroului Electoral Central.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mobilizare record in Diaspora. Tarile cu cea mai mare prezenta la vot

Numarul alegatorilor care au votat la sectiile din strainatate a depasit 200. 000 la ora 15. 20, potrivit datelorBiroului Electoral Central, in timp ce in primul tur al.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Clipe emotionante intr-o sectie de votare din Diaspora. Ce a facut o romanca, dupa ce a votat? Pret de cateva minute, nimeni nu a scos niciun sunet (VIDEO)

Momente de-a dreptul emotionante intr-o sectie de votare din Logrono, Spania. Dupa ce a votat, o romanca a cantat un cantec emotionant.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Aparitie surpriza la o sectie de votare din SUA. Un mare roman s-a prezentat la urna

Fostul star al echipei nationale de baschet a Romaniei si a Universitatii Cluj, Ghita Muresan, a votat la Ambasada Romaniei in SUA, la Washington.

Alegeri prezidentiale 2019. Numarul alegatorilor care au votat la sectiile din strainatate este de peste 362.000. in primul tur, in jurul aceleiasi ore, votasera aproape 270.500 de romani

Numarul alegatorilor care au votat la sectiile din strainatate pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale pana sambata in jurul orei 23:00 a depasit 362. 000, in timp ce, in primul tur, in acelasi interval, au votat aproape 270. 500 de romani.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Peste 105.000 de romani au votat deja in Diaspora

Sectiile de vot pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale s-au deschis in toata Europa. Romanii de dincolo de granite au la dispozitie 3 zile pentru a vota si un numar .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Peste 90.000 de romani au votat deja in Diaspora

Sectiile de vot pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale s-au deschis in toata Europa. Romanii de dincolo de granite au la dispozitie 3 zile pentru a vota si un numar .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )