Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila, la urne: Am votat pentru o Romanie a bunastarii, o Romanie sigura si demna

B1 B1,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila, la urne: Am votat pentru o Romanie a bunastarii, o Romanie sigura si demna

Viorica Dancila a votat, duminica dimineata, in Bucuresti, venind impreuna cu sotul sau si cu fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a declarat ca a. continuă pe B1

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila contesta votul pentru turul II

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat vineri, la Targu-Jiu, cu privire la faptul ca au fost inregistrate 2. 000 plicuri cu voturi prin corespondenta.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Viorica Dancila: Am votat impotriva taierilor de pensii si salarii, impotriva austeritatii

Fostul premier Viorica Dancila a declarat ca a votat duminica impotriva taierilor de pensii si salarii, impotriva austeritatii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila: PSD va fi cea mai dura, cea mai agresiva Opozitie

Partidul Social Democrat va fi cea mai dura, cea mai agresiva si cea mai buna Opozitie, iar actuala Putere va ramane in memoria colectiva drept cel mai crud si mai.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila: Rezultatele s-ar putea modifica, dar acest lucru nu ne scoate din turul doi

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a declarat ca PSD nu ia in calcul o forma de contestare in cazul in care rezultatele oficiale vor da o alta ordine a candidatilor la prezidentiale,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Sorina Pintea: Am votat pentru bunastarea romanilor, pentru viitorului Romaniei

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea PSD) a declarat ca a oferit un vot pentru bunastarea romanilor si pentru ca totii cetatenii tarii sa simta in.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Mircea Diaconu: Am votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid politic

Candidatul sustinut de Alianta electorala Un Om, Mircea Diaconu, a declarat, duminica dupa-amiaza, la iesirea de la urne, ca a votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid politic contra celuilalt partid politic, impartind Romania in bucati.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Theodor Paleologu: Am votat pentru o Romanie a respectului

Candidatul PMP pentru functia de presedinte a afirmat, dupa ce si-a exprimat votul, ca a votat pentru o Romanie a respectului, ca tinerii sa aiba motive sa ramana in Romania, el spunand ca trebuie ca romanii sa ceara respect din partea celor care ii conduc.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Dan Barna: Am votat pentru schimbare, pentru o Romanie care incepe sa faca schimbarile acum, nu peste cinci ani sau peste zece ani

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca a votat pentru schimbare, pentru o Romanie care incepe sa faca schimbarile acum, nu peste cinci ani sau peste zece ani, precizand ca acest vot este unul pentrru viitor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna a votat: Luati-va familia si prietenii si mergeti la vot. Stampila e puterea pe care o are fiecare cetatean

Dan Barna a votat la Sibiu, in jurul orei 10:00 impreuna cu sotia sa. Candidatul USR-PLUS la prezidentiale indeamna romanii la vot si sustine ca stampila de azi este puterea pe.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Alexandru Cumpanasu: Am votat pentru o Romanie din care mafia sa dispara

Candidatul independent Alexandru Cumpanasu a votat, duminica dupa-amiaza, la o sectie din Caracal, el mergand la vot impreuna cu parintii Alexandrei Macesanu una dintre tinerele disparute in vara acestui an si pe care Gheorghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o si apoi i-a incinerat cadavrul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )