Libnet.ro
UNICEF

06:30

Alegeri prezidentiale in SUA Care sunt cele mai importante momente ale zilei si serii electorale

Hotnews Hotnews,
Alegeri prezidentiale in SUA Care sunt cele mai importante momente ale zilei si serii electorale

Peste 200 de milioane de alegatori americani sunt asteptati, marti, la sectiile de votare pentru a-si alege presedintele in cadrul scrutinului prezidential din SUA. In cursa intra actualul presedinte al SUA, democratul Barack Obama, presedintele si republicanul Mitt Romney. Vezi in articol cand se deschid si se inchid urnele si cum se va desfasura marti cursa pentru Casa Alba. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale SUA: Ultima zi de campanie electorala

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje. Cele patru mari sondaje nationale publicate duminica arata o tara mai divizata ca niciodata. Presedintele in exercitiu este creditat favorit intr-un sondaj Pew cu 48% din intentiile de vot fata de 45% pentru rivalul sau. Dar alte trei sondaje publicate de Politico, NBC News/Wall Street Journal si ABC News/Washington Post acorda actualului presedinte un avans nesemnificativ de un punct sau chiar zero. 22:40 Presedintele Barack Obama are un avans de doua procente in fata rivalului sau republican, Mitt Romney, potrivit unui sondaj comun realizat de Reuters si Ipsos. UPDATE 22:00: Candidatul republican Mitt Romney va face campanie pentru Casa Alba pana in ultima zi, acesta avand programate doua calatorii marti, in ziua alegerilor prezidentiale. Sunt vizate statele-cheie Pennsylvania est) si Ohio nord), dupa cum a anuntat echipa sa de campanie. Hotnews. ro va tine la curent cu cele mai noi evenimente din ultima zi de campanie inaintea alegerilor prezidentiale din SUA.

LIVE TEXT Alegeri prezidentiale SUA: Ultima zi de campanie electorala. Sondajele indica o cursa foarte stransa

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje. Cele patru mari sondaje nationale publicate duminica arata o tara mai divizata ca niciodata. Presedintele in exercitiu este creditat favorit intr-un sondaj Pew cu 48% din intentiile de vot fata de 45% pentru rivalul sau. Dar alte trei sondaje publicate de Politico, NBC News/Wall Street Journal si ABC News/Washington Post acorda actualului presedinte un avans nesemnificativ de un punct sau chiar zero. 02:38 Patru sondaje de opinie ale statului Ohio, date publicitatii astazi, arata cat de stransa va fi cursa intre cei doi candidati. Sondajul Rasmussen Reports ii plaseaza pe Obama si Romney la egalitate, cu 49% fiecare23:45 Columbus, Ohio: Starul hip-hop Jay-Z l-a introdus pe scena pe Barack Obama: Am 99 de probleme, dar Mitt nu e una dintre ele. Hotnews. ro va tine la curent cu cele mai noi evenimente din ultima zi de campanie inaintea alegerilor prezidentiale din SUA.

Alegeri prezidentiale SUA: Ultima zi de campanie electorala. Sondajele indica o cursa foarte stransa

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje. Cele patru mari sondaje nationale publicate duminica arata o tara mai divizata ca niciodata. Presedintele in exercitiu este creditat favorit intr-un sondaj Pew cu 48% din intentiile de vot fata de 45% pentru rivalul sau. Dar alte trei sondaje publicate de Politico, NBC News/Wall Street Journal si ABC News/Washington Post acorda actualului presedinte un avans nesemnificativ de un punct sau chiar zero. 06:30 Utilizatorii de Twitter isi mobilizeaza, luni noaptea, fanii pentru Romney sau Obama02:38 Patru sondaje de opinie ale statului Ohio, date publicitatii astazi, arata cat de stransa va fi cursa intre cei doi candidati. Sondajul Rasmussen Reports ii plaseaza pe Obama si Romney la egalitate, cu 49% fiecare23:45 Columbus, Ohio: Starul hip-hop Jay-Z l-a introdus pe scena pe Barack Obama: Am 99 de probleme, dar Mitt nu e una dintre ele. Hotnews. ro va tine la curent cu cele mai noi evenimente din ultima zi de campanie inaintea alegerilor prezidentiale din SUA.

Cele mai importante predictii tehnologice: cum va arata industria IT in 2013?

Industria IT a cunoscut in ultimii ani cele mai spectaculoase evolutii si revolutii in materie de inovare. Anul 2013 promite pastrarea trendului de pana acum cu o miza indeosebi pe segmentul portabilelor si a dispozitivelor mobile, a aplicatiilor de.

STEAUA - DINAMO SCOR FINAL 3 - 1. Vezi care au fost cele mai importante faze ale meciului!.

Formatia Steaua Bucuresti a invins, duminica seara, cu scorul de 3-1, echipa Dinamo, in derbiul etapei a XIV-a a Ligii I, disputat pe Arena Nationala, in care a revenit dupa ce la pauza a fost condusa cu 1-0. Golurile invingatorilor au fost marcate de Rusescu 63 din penalti, 83 si Szukala 87, in timp ce pentru oaspeti a inscris Alexe, in minutul 38. 0-1: Curtean l-a lansat in adancime pe Alexe, acesta l-a driblat pe Tatarusanu si a inscris in poarta goala. 1-1: Rusescu a transformat .

Care sunt cele mai mari salarii din institutiile de stat

Salariul mediu din cel putin 10 institutii publice din Romania depaseste 1. 000 de euro net pe luna, potrivit Realitatea. net . Cele mai mari salarii se platesc la Ministerul Afacerilor Externe, iar printre cele mai mici la Administratia Prezidentiala.

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA: S-au deschis primele sectii de votare. ...

UPDATE: Potrivit ultimelor informatii, aproximativ 30 de milioane de americani au votat deja. Alegatorii au inceput sa voteze in Virginia, Connecticut, Indiana, Kentucky, Maine, New Hampshire, New Jersey, New York si Vermont. Birourile de vot din alte state se vor deschide mai tarziu, in cursul diminetii in SUA este dimineata - n. red. ), in timp ce in total sunt chemati la urne 200 de milioane de alegatori, potrivit Mediafax. _ _ _ _ Primele birouri de vot s-au deschis la ora locala .

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA: Martin Schulz: Europenii il prefera pe Barack Obama.

Marea majoritate a oamenilor politici si alegatorilor din Europa vor o victorie a presedintelui Barack Obama, a declarat, marti, presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, intr-un interviu acordat inainte de inceperea alegerilor prezidentiale americane, relateaza AFP, citata de Mediafax. O mare parte a oamenilor din capitalele europene si de la Bruxelles chiar doresc un al doilea mandat pentru Barack Obama . ) Caci el este mai apropiat de valorile europene decat Mitt Romney, a .

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Cum vor evolua relatiile Romania-SUA, in opinia lui Cristian ...

Consilierul prezidential, Cristian Diaconescu, spune ca Europa a lipsit din discursul celor doi candidati la presedintia SUA. Intrebat daca se va schimba politica Washingtonului fata de Romania, in cazul in care va castiga Mitt Romney, fostul ministru de Externe a raspuns: nu fundamental, potrivit RFI. ro. Pentru Romania ar fi buna continuitatea la Casa Alba sau schimbarea? Cristian Diaconescu ofera un raspuns diplomatic: E o intrebare delicata. Din punctul nostru de vedere, chiar daca s-ar .

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA: S-au deschis primele sectii de votare. Vezi statele.

Primele birouri de vot s-au deschis la ora locala 06:00 ora 11:00 GMT) in unele state de pe coasta de est Virginia, New York, New Jersey, New Hampshire). Pe coasta occidentala, californienii vor incepe sa voteze la ora 15:00 GMT. Primele birouri de vot din SUA se vor inchide la ora locala 18:00 ora 23:00 GMT), in unele state de pe coasta estica a SUA. Cea mai mare parte a birourilor din statul Florida se inchid marti la ora locala 19:00 ora 00:00 GMT), iar in majoritatea statelor de pe .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )