Libnet.ro
UNICEF

22:00

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA Joe Biden va accepta nominalizarea drept candidat al democratilor, la Conventia din luna august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI PREZIDENTIALE SUA Joe Biden va accepta nominalizarea drept candidat al democratilor, la Conventia din luna august

Joe Biden va accepta personal desemnarea sa de catre Partidul Democrat drept candidat la prezidentiale in cursul Conventiei democrate din august. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri prezidentiale SUA 2020. Biden ia avans fata de Trump in sondaje

Favoritul intentiilor de vot al minoritatilor si femeilor, candidatul democrat Joe Biden are un avantaj de 14 puncte procentuale fata de Donald Trump, intr-un sondaj de opinie la nivel national publicat miercuri, cu cateva luni inainte de alegerile prezidentiale, relateaza AFP.

SUA: Biden va accepta nominalizarea in persoana in cursul unei Conventii Democrate la scara redusa

Joe Biden va accepta personal desemnarea sa de catre Partidul Democrat drept candidat la prezidentiale in cursul Conventiei democrate din august, dar evenimentul va fi aproape in intregime virtual din cauza pandemiei, au anuntat miercuri organizatorii, noteaza AFP, citat de Agerpres. Joe Biden intentioneaza sa accepte cu mandrie nominalizarea sa de catre partid la Milwaukee, in Wisconsin, a spus intr-un comunicat o responsabila a campaniei sale electorale, Jen OMalley Dillon. Conventia este prevazuta intre 17 si 20 august in acest stat unde Donald Trump a invins in 2016 si pe care democratii doresc sa il recupereze cu ocazia alegerilor de la 3 noiembrie.

Joe Biden va accepta nominalizarea personal in cursul unei Conventii Democrate la scara redusa

Joe Biden va accepta personal desemnarea sa de catre Partidul Democrat drept candidat la prezidentiale in cursul Conventiei democrate din august.

Joe Biden va accepta nominalizarea in persoana in cursul unei Conventii Democrate la scara redusa

Joe Biden va accepta personal desemnarea sa de catre Partidul Democrat drept candidat la prezidentiale in cursul Conventiei democrate din august.

Zeci de fosti oficiali republicani il vor sustine pe Joe Biden

Zeci de fosti oficiali republicani in domeniul securitatii nationale il vor sustine pe democratul Joe Biden in alegerile prezidentiale americane, au declarat persoane apropiate situatiei, intr-un nou semn ca Donald Trump si-a indepartat pe unii membri din propriul sau partid, conform News. ro .

Avertismentul lui Joe Biden: daca Trump obtine un nou mandat, NATO nu va mai exista

Joe Biden, contracandidatul democrat al lui Donald Trump pentru alegerile din noiembrie pentru Casa Alba a tinut sa avertizeze in cadrul unei videoconferinte ca NATO nu va mai exista daca actualul presedinte american obtine inca un mandat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )