Libnet.ro
UNICEF

22:15

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Numarul cetatenilor care voteaza in diaspora, de trei ori mai mare decat la primul tur al prezidentialelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Numarul cetatenilor care voteaza in diaspora, de trei ori mai mare decat la primul tur al prezidentialelor

Numarul cetatenilor din Republica Moldova care au votat, astazi, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale la sectiile de votare din strainatate era, la ora 12. 00, de aproape trei ori mai mare decat in primul tur desfasurat in urma cu doua saptamani. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri Republica Moldova. Ce se intampla acum dincolo de Prut si in Diaspora

Alegeri Republica Moldova. Mai bine de 3,2 milioane de moldoveni sunt asteptati sa participe, astazi, la cel de-al doilea tur al alegerilor pentru functia de presedinte al tarii. Astfel, sectiile de vot s-au deschis la ora 7:00 si se vor inchide la ora 21:00. Alegeri prezidentiale Republica Moldova. in Diaspora s-au format cozi interminabile Moldovenii .

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Sectiile de vot s-au inchis in Republica Moldova

Sectiile de vot din Republica Moldova in turul al doilea al alegerilor prezidentiale s-au inchis astazi la ora 21:00, cu exceptia celor in care nu au fost inca epuizate cozile formate de alegatori.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Alerta cu bomba la o sectie de votare deschisa in Germania

Sectia de votare pe care autoritatile din Republica Moldova au deschis-o in orasul german Frankfurt pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale de astazi a fost inchisa timp de aproximativ o ora, din cauza unei alerte cu bomba, a declarat, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele Comisiei Electorale Centrale CEC), Vladimir Sarban.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Astazi are loc al doilea tur al alegerilor pentru functia de presedinte al Republicii Moldova

Peste 3,2 milioane de cetateni cu drept de vot din Republica Moldova sunt asteptati sa participe, astazi, la cel de-al doilea tur al alegerilor pentru functia de presedinte al tarii.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Maia Sandu ar fi castigat alegerile prezidentiale (exit-poll-uri)

Candidata Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, ar fi castigat al doilea tur al scrutinului prezidential din Republica Moldova, conform rezultatelor exit-poll-ului realizat de compania Intellect Group in colaborare cu asociatia SPERO si ale after-poll-ului telefonic realizat de Comunitatea WatchDog. md si Institutul de Politici Publice.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Prezenta de aproape 45%, la ora 18:00, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Prezenta la vot la al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova era duminica la ora 18:00 de aproximativ 45%, a declarat, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele Comisiei Electorale Centrale CEC), Vladimir Sarban.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Prezenta la vot cu 15% mai mare fata de primul tur al alegerilor prezidentiale, la ora 15.00

Prezenta la vot la al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova era, la ora 15:00, cu 15% mai mare decat in primul tur, a declarat, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele Comisiei Electorale Centrale CEC), Vladimir Sarban.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Au fost epuizate buletinele de vot si la sectiile de votare din Londra si Montreuil

Buletinele de vot au fost epuizate la inca doua sectii de votare din strainatate inainte de inchiderea oficiala a acestora, a anuntat Comisia Electorala Centrala a Republicii Moldova duminica seara.

ALEGERI REPUBLICA MOLDOVA: Comisia Electorala condamna violentele care au loc in localitatea Varnita

Comisia Electorala Centrala CEC) a condamnat actiunile violente care au loc in localitatea Varnita din raionul Anenii Noi, acolo unde locuitorii din zona incearca sa blocheze accesul alegatorilor din Transnistria la sectiile de votare amenajate pe raza localitatii, iar fortele speciale ale Politiei au fost nevoite sa intervina.

Alegeri in Republica Moldova sub umbra scenariului din Belarus: Razboiul lui Dodon cu electoratul paralel si miza scrutinului

Pus in garda de rezultatul turului intai al alegerilor prezidentiale, candidatul pro-rus Igor Dodon loveste in diaspora pentru a-si pregati terenul in vederea contestarii votului final, in cazul in care va avea nevoie. Turul doi se anunta foarte strans, iar o noua surpriza din partea Maiei Sandu nu este exclusa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )