Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri SUA 2016: Donald Trump ar putea fi acuzat de incitare la violenta VIDEO

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016: Donald Trump ar putea fi acuzat de incitare la violenta VIDEO

Politia din Carolina de Nord incearca sa stabileasca daca Donald Trump, candidatul care conduce in alegerile primare republicane organizate in vederea desemnarii candidatului partidului pentru scrutinul prezidential din noiembrie, a incitat la violenta la un miting electoral in timpul caruia un protestatar de culoare a fost lovit de catre un militant alb, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

VIDEO Alegeri SUA 2016. Donald Trump a fost inconjurat de agenti Secret Service pe scena, la un miting electoral din Ohio

Un barbat a incercat sa treaca de gardul de securitate si sa se apropie de favoritul la investitura republican, Donald Trump, in timpul unui miting din Ohio, ceea ce i-a determinat pe agentii Secret Service insarcinati cu paza sa pe perioada campaniei electorale sa il inconjoare pe omul de afaceri, relateaza CBS News.

Alegeri SUA 2016. Hackerii Anonymous i-au declarat razboi total lui Donald Trump

Reteaua de hackeri Anonymous i-a promis razboi total lui Donald Trump, favorit la obtinerea nominalizarii taberei republicane la alegerile prezidentiale din SUA, si a amenintat ca ii va desfiinta campania. Reteaua a postat o inregistrare video in care face apel la hackerii sai din intreaga lume sa atace site-urile de campanie ale excentricului miliardar.

VIDEO: Donald Trump ar putea fi acuzat de incitare la violenta

Donald Trump ar putea fi acuzat de incitare la violenta, dupa ce un sustinator al sau i-a dat un pumn unui protestatar, in timpul unui miting electoral din Carolina de Nord, a anuntat Politia din comitatul unde s-a produs incidentul, Cumberland, citata de postul de televiziune WRAL, transmite news. ro.

Scrisoarea unei tinere romance din SUA pentru Donald Trump

Sunt mandra sa fiu copil de imigranti, sunt mandra ca parintii mei au ajuns de la opresiune si saracie sa-si traiasca visul american, este mesajul unei adolescente de origine.

VIDEO Miting al lui Donald Trump, anulat din motive de securitate. Sustinatorii miliardarului s-au ciocnit cu fortele de politie

Un eveniment de campanie din Chicago al candidatului republican pentru presedintia SUA Donald Trump a fost anulat din cauza temerilor ca multimea ar putea deveni violenta.

Alegerile primare republicane din SUA: Donald Trump, invins in Wyoming si Washington

Miliardarul Donald Trump a pierdut sambata alegerile primare republicane in statul Wyoming si in capitala Washington, insa ramane in pozitie de frunte fiind cotat cu sanse foarte mari de a castiga investitura pentru alegerile prezidentiale din noiembrie, scrie AFP.

Martin Schulz: Uniunea Europeana si SUA nu sunt pregatite pentru un presedinte ca Donald Trump

Uniunea Europeana si Statele Unite nu sunt pregatite pentru accederea miliardarului american Donald Trump la Casa Alba, a afirmat sambata presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, transmite AFP, preluata de lalibre. be.

UE si SUA nu sunt pregatite pentru un presedinte ca Donald Trump

Uniunea Europeana si Statele Unite nu sunt pregatite pentru o ascensiune a miliardarului american Donald Trump la Casa Alba, a declarat sambata presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, transmite AFP.

Scrisoare a unei adolescente nascute din parinti romani catre Donald Trump: Sunt mandra ca parintii mei sunt imigranti

O adolescenta nascuta din parinti romani care au emigrat in SUA a luat pozitie fata de criticile aduse imigrantilor de catre Donald Trump, favoritul obtinerii nominalizarii taberei republicane la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie, spunandu-i, intr-o scrisoare, ca e mandra de tatal si mama ei, care si-au riscat viata pentru a-si trai visul american.

Donald Trump culege fructele maniei

SUA si UE nu sunt pregatite pentru un presedinte precum miliardarul american Donald Trump la Casa Alba, fara experienta internationala, a estimat presedintele Parlamentului European, Martin Schultz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )