Libnet.ro
UNICEF

12:00

Alegeri SUA 2016: Donald Trump renunta la dezbaterea cu Bernie Sanders

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016: Donald Trump renunta la dezbaterea cu Bernie Sanders

Dupa ce a acceptat ideea unei dezbateri televizate cu democratul Bernie Sanders, aflat in continuare in cursa in vederea nominalizarii pentru alegerile prezidentiale, republicanul Donald Trump a respins, vineri, in mod surprinzator, aceasta eventualitate, relateaza agentia Belga, preluata de dhnet. be. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Donald Trump si-a asigurat numarul de delegati necesari pentru a obtine nominalizarea Partidului Republican

Excentricul miliardar Donald Trump a obtinut numarul necesar de delegati pentru a-si asigura nominalizarea Partidului Republican la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie, transmite agentia The Associated Press AP), potrivit propriei numaratori a delegatilor.

Alegeri SUA 2016: Donald Trump castiga primarele din statul Washington si se apropie tot mai mult de obtinerea investiturii republicane

Excentricul miliardar Donald Trump a castigat marti primarele republicane din statul Washington, apropiindu-se de obtinerea numarului necesar de delegati pentru a deveni candidatul oficial al Partidului Republican la alegerile prezidentialele din 8 noiembrie, relateaza AFP.

Donald Trump are destule voturi pentru a reprezenta republicanii la alegeri

Donald Trump a atins numarul de voturi necesar pentru a reprezenta Partidul Republican in scrutinul prezidential din Statele Unite, informeaza site-ul agentiei AP, citat de Mediafax. Conform unei.

Donald Trump, suficiente voturi pentru a fi candidatul republicanilor la presedintia SUA

Donald Trump a atins numarul de voturi necesar pentru a reprezenta Partidul Republican in scrutinul prezidential din Statele UNite, informeaza site-ul agentiei AP, citat de Mediafax. Conform unei numaratori realizate de AP, Trump are sustinerea din partea a 1. 238 de electori, in contextul in care ar avea nevoie de 1. 237 de voturi pentru a deveni candidatul Partidului Republican in scrutinul prezidential din Statele Unite.

Donald Trump a obtinut suficiente voturi pentru a fi candidatul republican la presedintia SUA

Donald Trump a obtinut voturile necesare pentru a reprezenta Partidul Republican in scrutinul prezidential din Statele Unite, informeaza site-ul agentiei AP, potrivit Mediafax. Trump are sustinerea.

Donald Trump, tot mai aproape de nominalizarea partidului Republican pentru alegerile prezidentiale din SUA

Omul de afaceri Donald Trump este tot mai aproape de a deveni candidatul oficial al Partidului Republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite, dupa ce el a castigat, marti, alegerile primare republicane in statul Washington.

VIDEO Ciocniri violente in San Diego intre sustinatori ai lui Donald Trump si protestatari. Politia americana a intervenit in forta

Fortele de interventie ale politiei din San Diego, echipate cu scuturi si bastoane, au intervenit in forta sambata dimineata in fata unui complex in care avusese loc un miting electoral al lui Donald Trump, dupa ce sustinatorii magnatului s-au ciocnit cu aproximativ 1. 000 de protestatari anti-Trump.

Donald Trump, suspectat de frauda fiscala cu milioane de dolari

Miliardarul sicandidatul la Casa Alba, Donald Trump, este suspectat ca ar fi facut o frauda fiscala de zeci de milioane de dolari. Trump, care este cea mai probabila varianta care va reprezenta Partidul.

Haos si proteste violente in strada, dupa victoria lui Donald Trump in New Mexico

Donald Trump a castigat alegerile primare republicane din Washington, dar victoria sa a fost umbrita de valul de violente de la protestele impotriva republicanului. Manifestantii s-au strans.

Alegeri locale 2016. Candidaturile unor MINORI, validate de birourile electorale. Unii candidati s-au trecut pe listele mai multor partide

Din datele furnizate de Biroul Electoral central, la alegerile locale din 2016 candideaza 267. 239 de persoane. Dintre acestea, 449 de candidati au sub 23 de ani, chiar si 18. Unii dintre acestia si-au pus numele pe listele mai multor partide.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )