Libnet.ro
UNICEF

09:30

Alegeri SUA 2016. Ce s-ar intampla daca Hillary Clinton sau Donald Trump si-ar retrage candidatura

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Ce s-ar intampla daca Hillary Clinton sau Donald Trump si-ar retrage candidatura

Ce s-ar intampla daca vreunul dintre cei doi candidati la alegerile prezidentiale din Statele Unite s-ar retrage brusc din cursa?. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Obama si Bill ii tin locul lui Hillary Clinton in campanie

In timp ce in SUA comentariile continua pe tema bolii candidatului democrat la presedintie, Hillary Clinton, presedintele Barack Obama a fost nevoit sa mearga in campanie pentru ea in Philadelphia, inaintea unei etape la New York, iar fostul presedinte Bill Clinton ii va tine locul in California.

Alegeri SUA 2016. Cine o va inlocui pe Hillary Clinton daca se va retrage din cursa prezidentiala

Problemele de sanatate ale candidatei democrate la Casa Alba Hillary Clinton starnesc ingrijorari in tabara sa. Potrivit unui jurnalist american, Partidul Democrat are doua nume pe lista pentru inlocuirea fostei Prime Doamne a Statelor Unite daca aceasta renunta la cursa pentru alegerile prezidentiale din 8 noiembrie.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton are probleme de sanatate in plina campanie electorala. Republicanii jubileaza ca au primit munitie pentru atac

Dupa ce a lesinat duminica la ceremoniile de comemorare a victimelor atentatelor de la WTC de la New York, candidata democrata la Casa Alba si-a anulat deplasarea pe care urma sa o efectueze ieri si astazi in California, din cauza unei pneumonii.

Alegeri SUA 2016. Procurorul General din New York a lansat o investigatie impotriva Fundatiei Donald J. Trump

Procuratura New Yorkului a lansat o investigatie impotriva Donald J. Trump Foundation, o organizatie de caritate inregistrata pe numele candidatului republican la alegerile prezidentiale americane. Aceasta nu este prima ancheta care vizeaza o organizatie a miliardarului republican, care va ajunge in fata instantei intr-un dosar privind frauda comisa la Universitatea Trump, transmite DPA.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton a fost diagnosticata cu pneumonie

Candidata democrata la alegerile prezidentiale din luna noiembrie, Hillary Clinton, a fost diagnosticata cu pneumonie cu doua zile inainte sa i se faca rau in timpul unei comemorari a atacurilor de la 11 septembrie 2001, a anuntat medicul ei personal intr-un comunicat emis duminica seara, citat de Politico si ABC News.

Hillary Clinton are probleme de sanatate in plina campanie electorala. Republicanii jubileaza ca au primit munitie pentru atac

Dupa ce a lesinat duminica la ceremoniile de comemorare a victimelor atentatelor de la WTC de la New York, candidata democrata la Casa Alba si-a anulat deplasarea pe care urma sa o efectueze ieri si astazi in California, din cauza unei pneumonii.

Alegeri SUA 2016. Ce este Alep? - intrebarea la care nu a putut raspunde candidatul libertarian la alegerile prezidentiale

Considerat de o parte a electoratului american drept o alternativa viabila la duelul Clinton-Trump pentru presedintia Statelor Unite, Gary Johnson a facut o gafa de proportii, vineri, in cadrul unui interviu pentru postul MSNBC. intrebat de moderator ce ar face despre situatia dezastruoasa din orasul Alep, aflat in centrul conflictului sangeros din Siria, Johnson l-a intrebat franc: ce este Alep?.

Trebuie sa afli asta! Ce se intampla daca masezi acest punct din frunte. E uimitor

Masarea zonei aflata intre sprancene imbunatateste capacitatea de concentrare, reduce tensiunea, te scapa de dureri de cap si iti relaxeaza ochii. in medicina traditionala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )