Libnet.ro
UNICEF

11:15

Alegeri SUA 2020. Cine intarzie transferul de putere de la Trump la Biden

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Cine intarzie transferul de putere de la Trump la Biden

Echipa de campanie a presedintelui ales, Joe Biden, a cerut directoarei Serviciilor Generale ale Administratiei americane GSA), Emily Murphy, sa aprobe o tranzitie oficiala, in pofida refuzului presedintelui in exercitiu Donald Trump de a-si recunoaste infrangerea in alegerile prezidentiale de la 3 noiembrie, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020. Interviu cu David Levine (Alianta pentru Garantarea Democratiei)

Alegeri SUA 2020. Alina Anghel a vorbit cu David Levine Alianta pentru Garantarea Democratiei) despre alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii.

Alegeri SUA 2020. Interviu cu Dale Hedin, de Alina Anghel si Bianca Guruita

Alegeri SUA 2020. Alina Anghel si Bianca Guruita i-au luat un interviu lui Dale Hedin, cu privire la subiectul fraudarii alegerilor prezidentiale din SUA.

Alegeri SUA 2020. Netanyahu il felicita pe Biden si ii multumeste lui Trump

Premierul israelian Benjamin Netanyahu l-a felicitat duminica pe presedintele ales al Statelor Unite, Joe Biden, spunand ca asteapta cu nerabdare sa colaboreze cu noua administratie si sa consolideze alianta celor doua tari, relateaza Reuters.

Alegeri SUA 2020. Biden il devanseaza pe Trump in Georgia. Numararea voturilor continua

Joe Biden il devanseaza, vineri, pe Donald Trump in Georgia, un stat cu 16 mari electori, iar numararea voturilor continua in acest stat, care i-ar putea aduce democratului o victorie in alegerile prezidentiale, relateaza The New York Times NYT).

Alegeri SUA 2020. Cine a fost primul lider mondial care l-a felicitat pe presedintele ales Joe Biden

Premierul canadian Justin Trudeau i-a felicitat sambata pe Joe Biden si Kamala Harris pentru alegerea lor la presedintia si vicepresedintia Statelor Unite, la mai putin de o ora dupa anuntarea rezultatului de catre mass-media americana, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020 Principalele mass media americane afirma ca Joe Biden a castigat alegerile Multimi de oameni se indreapta spre Casa Alba pentru a sarbatori victoria lui Biden VIDEO

Joe Biden a fost ales sambata presedinte al Statelor Unite, castigand impotriva lui Donald Trump si punand capat unei secvente politice inedite care a zguduit America si lumea, relateaza AFP. Dupa patru zile de suspans intr-o tara aflata la limita, fostul vicepresedinte al lui Barack Obama a depasit, conform proiectiilor presei americane, pragul magic al celor 270 de mari electori. La cateva minute dupa anunt, mii de oameni s-au adunat la Casa Alba pentru a sarbatori victoria candidatului democratic. 55: Donald Trump s-a intors la Casa Alba sambata dupa-amiaza dupa o dimineata de golf si la cateva ore dupa anuntul pierderii sale in fata lui Joe Biden. 30: Joe Biden, declarat castigatorul alegerilor prezidentiale din Statele Unite, a castigat sambata si statul crucial al Nevada21:10 Senatorul Mitt Romney este primul greu din tabara republicanilor care il felicita pe Joe Biden pentru victorie20. 50: Cine este Jill Biden, viitoarea Prima Doamna a Americii19. 40: Biden se va adresa natiunii la 01. 00 GMT Ddin Wilmington.

Alegeri SUA 2020 Joe Biden tot mai aproape de victorie - trece pe primul loc in Pennsylvania si conduce si in Georgia Statul Georgia anunta ca voturile vor fi renumarate

Suspansul alegerilor care au facut o lume intreaga sa-si indrepte atentia asupra SUA continua si vineri, desi Joe Biden se apropie in statele cheie de cifra magica de 270 de voturi in colegiile electorale, cifra care ii va asigura presedintia. intre timp, Donald Trump a sustinut prima sa conferinta de presa dupa scrutin, acuzand tentativele de fraudare, fara sa prezinte niciun fel de probe. Scorul actual: Biden - 253 vs. Trump 214 inca in joc: Pennsylvania 20), Georgia 16 voturi), Carolina de Nord 15 voturi), Arizona 11 voturi), Nevada 6 voturi)-------23:35 Numararea buletinelor de vot in Arizona se va extinde pana la sfarsit de saptamana, cu 250. 00 buletine ramase de numarat23. 25 Pennsylvania: Avansul lui Biden a crescut la peste 14. 000 de voturi. 23:00 CNN: Liderii republicani ii cer lui Trump sa sa formuleze in mod clar un caz specific de fraudare a votului22. 40 Avansul lui Biden in Arizona a scazut la 39. 769 de voturi, cu numaratoarea la 93%, iar in Georgia scade din nou la peste 1. 10 Comitetul National Republican vrea sa stranga cel putin 60 de milioane de dolari pentru a finanta contestarea in plan juridic a rezultatelor alegerilor prezidentiale de catre presedintele Donald Trump. 55 Georgia: Avansul lui Biden a crescut la peste 1. 600 de voturi. 21:40 Un judecator de stat din Pennsylvania a ordonat separarea buletinelor de vot provizorii neclare).

Alegeri SUA 2020. Razboiul taberei lui Trump cu retelele sociale si media. Facebook a inchis grupul Opriti furtul

Facebook a inchis joi - invocand continut inselator - un grup care militeaza in favoarea presedintelui american Donald Trump, intitulat Opriti furtul, si care cere intreruperea numararii si oprirea furtului votului de catre democrati, relateaza France Presse. Twitter i-a suspendat permanent contul lui Bannon. incepand de aseara si televiziunile au inceput sa taxeze declaratiile presedintelui american.

Alegeri SUA 2020. Politia ancheteaza un plan de atacare a unui centru de numarare din Pennsylvania. Trump Jr face apel la un razboi total

In Statele Unite continua numararea voturilor intr-o cursa foarte stransa intre presedintele republican Donald Trump si democratul Joe Biden. Donald Trump Jr, fiul cel mare al presedintelui american in exercitiu Donald Trump, a facut apel ca tatal sau sa duca un razboi total in legatura cu acuzatiile, nesustinute de dovezi, de frauda electorala.

Alegeri SUA 2020. Trump se dezlantuie din nou pe Twitter: Presedintele in exercitiu insista cu acuzatiile de frauda

Donald Trump pare ca nu accepta infrangerea. Presedintele american in exercitiu si-a continuat duminica acuzatiile de frauda la alegerile din 3 noiembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2386 seconds )