Libnet.ro
UNICEF

8 Mai.

Alegeri SUA 2020. Donald Trump vrea un test antidopaj la prima dezbatere televizata cu Joe Biden

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Donald Trump vrea un test antidopaj la prima dezbatere televizata cu Joe Biden

Donald Trump a cerut duminica un control antidopaj pentru adversarul sau democrat Joe Biden inainte sau dupa prima lor dezbatere electorala, programata pentru marti, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020. Trump pune America pe jar

Declaratii incendiare peste Ocean. Presedintele american Donald Trump a dat de inteles ca, in eventualitatea in care va pierde alegerile, nu va sustine un transfer pasnic al puterii.

Alegeri SUA 2020. Cum voteaza americanii anul acesta

Cursa prezidentiala intensa peste Ocean. in timp ce Donald Trump spune de-a dreptul ca nu va recunoaste rezultatul alegrilor in caz ca Joe Biden va iesi castigator, si creeaza o controversa rasunatoare, autoritatile din statul New York spun ca nu au incredere in administratia Trump si vor verifica fiabilitatea vaccinurilor impotriva COVID-19 validate de Washington, inainte de a le distribui populatiei.

Alegeri SUA: Trump refuza sa se angajeze la transferul pasnic al puterii

Presedintele american, Donald Trump, a refuzat miercuri sa se angajeze la transferul pasnic al puterii in cazul infrangerii la alegerile de la 3 noiembrie, atragandu-si reactiile indignate din partea adversarului sau democrat, Joe Biden, dar si din propria tabara, noteaza AFP, citat de Agerpres. Va trebui sa vedem ce se intampla, a declarat Donald Trump in cursul unei conferinte de presa la Casa Alba. El fusese intrebat de un jurnalist daca isi ia angajamentul sa asigure un transfer fara violenta al puterii indiferent de rezultatul alegerilor in care se confrunta cu democratul Joe Biden.

Alegeri SUA 2002. Trump a anuntat nominalizarea la Curtea Suprema

A inceput numaratoarea inversa pana la prima dezbatere prezientiala din Statele Unite. Cutitele se ascut in ambele tabere, pe masura ce orele trec.

Amy Coney Barrett este nominalizarea lui Donald Trump pentru Curtea Suprema a SUA: Iubesc Statele Unite si iubesc Constitutia Statelor Unite (VIDEO)

Presedintele Donald Trump a anuntat, sambata, ca o nominalizeaza pe Amy Coney Barrett pentru postul liber de judecator de la Curtea Suprema, ce a devenit vacant odata cu moartea regretatei Ruth Bader Ginsburg.

Donald Trump a fost dat in judecata de nepoata sa Mary Trump pentru o mostenire

Mary Trump, nepoata a presedintelui american Donald Trump, l-a dat in judecata pe acesta joi, acuzandu-l pe el si pe alti membri ai familiei sale ca au inselat-o cu zeci de milioane de dolari dintr-o mostenire, potrivit Agerpres.

Cum arata curtea casei in care locuiesc Harry si Meghan Markle. Gestul care l-a infuriat pe Donald Trump

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca nu e fan Meghan Markle, dupa ce aceasta a facut niste remarci de natura politica care i-a infuriat chiar si oficialii de la Palatul Buckingham. Acestia din urma au ripostat, la randul lor, public. Harry si Meghan Markle au intrat in gura lui Donald Trump. Casa regala .

Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela: Vrea vicierea rezultatului

Dupa ce Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a iesit intr-o conferinta de presa ca sa anunte masurile dispuse pentru ziua alegerilor locale, social democratii l-au acuzat de indata ca acesta incalca legea si ca actiunile sale au ca scop vicierea rezultatului alegerilor. Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela Amintim ca .

Motivul pentru care Donald Trump a fost dat in judecata de propria nepoata

Presedintele american Donald Trump a fost dat in judecata de propria nepoata, Mary Trump, aceasta ac.

Bataie intre doua femei la o sectie de vot din Caras-Severin

Scandal urias, in aceasta dimineata, la o sectie de vot din Caras-Severin. Culmea, prima bataie de la aceste alegeri locale a fost intre doua femei si a pornit de la un conflict mai vechi, dar si de la faptul ca una dintre ele o filma pe cealalta cu telefonul mobil.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 8 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )