Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, tot mai aproape de cursa finala cu Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Joe Biden, tot mai aproape de cursa finala cu Donald Trump

Dupa trei noi victorii impotriva lui Bernie Sanders, Joe Biden isi consolideaza statutul de favorit pentru obtinerea investiturii Partidului Democrat in vederea intrarii in cursa finala pentru Casa Alba. continuă pe Adevărul

Joe Biden a castigat alegerile primare din Arizona, dupa Florida si Illinois

Fostul vicepresedinte american Joe Biden a castigat detasat alegerile primare democrate organizate marti in trei state, in fata rivalului sau socialist Bernie Sanders, potrivit estimarilor mass-media americane, relateaza miercuri AFP citata de Agerpres.

Coronavirus - Ministerul de Externe: Turistii romani sa revina urgent in tara Pe masura ce tot mai multe state inaspresc restrictiile la frontiera, se reduc solutiile

Ministerul Afacerilor Externe MAE) atrage atentia ca, pe masura ce autoritatile tot mai multor state inaspresc masurile restrictive de tranzit al frontierelor din cauza pandemiei de coronavirus, capacitatea de actiune a autoritatilor romane se reduce in consecinta, afectand substantial posibilitatile de gasire a unor solutii reale pentru revenirea in tara a romanilor din strainatate. MAE reinnoieste apelurile privind evitarea calatoriilor care nu sunt esentiale si ca turistii sau cetatenii romani aflati temporar in strainatate sa revina de urgenta in tara.

Exemplul de autoizolare dat de o tanara fugita din Anglia de dorul familiei: Nu-i pot vedea doua saptamani, dar macar sunt mai aproape

O tanara romanca stabilita in Anglia s-a intors luni, 16 martie, in Romania. Tanara a declarat ca a venit de teama ca, odata cu adancirea crizei, nu-si va mai putea vedea familia prea curand. Dupa ce a ajuns in tara, tanara s-a izolat, pentru 14 zile, intr-un apartament in care locuieste singura.

Senatorul Chitac, in stare tot mai grava

Starea de sanatate a senatorului Vergil Chitac s-a inrautatit in ultimele ore. in timp ce medicii cauta solutii ca pacientul sa fie mutat de la Spitalul de Boli Infectioase la cel de Urgenta din Constanta, pe numele lui procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal in rem pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

Bursa respira tot mai greu cu masca pe figura! Cadere record dupa criza din 2008!

Bursa de pe Wall Street s-a prabusit la inceputul acestei saptamani, investitorii fiind ingrijorati .

Aleksander Ceferin, dupa amanarea Euro 2020: UEFA a suportat cel mai mare sacrificiu

Aleksander Ceferin, presedintele UEFA, a declarat ca forul european a suportat cel mai mare sacrificiu prin amanarea cu un an a turneului final al Campionatului European din aceasta vara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )