Libnet.ro
UNICEF

21:30

Alegeri SUA 2020. Rapperul Kanye West, in lacrimi la primul miting din campania prezidentiala

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Rapperul Kanye West, in lacrimi la primul miting din campania prezidentiala

Kanye West a sustinut duminica, in Carolina de Sud, primul miting din campania lui pentru functia de presedinte al Statelor Unite, dupa ce in urma cu o saptamana un membru al echipei sale a spus ca rapperul renunta la cursa. continuă pe Adevărul

Kanye West, in lacrimi la primul miting din campania prezidentiala, a explicat de ce este impotriva avortului si a controlului armelor de foc

Kanye West a sustinut duminica, in Carolina de Sud, primul miting din campania lui pentru functia de presedinte al Statelor Unite, dupa ce in urma cu o saptamana un membru al echipei sale a spus ca rapperul renunta la cursa.

Alegeri SUA 2020. Twitter a eliminat un mesaj de campanie al lui Donald Trump pentru ca incalca drepturile de autor ale trupei Linkin Park

Twitter a eliminat sambata noapte un mesaj video din campania lui Donald Trump, care cuprindea un fragment dintr-o versiune a piesei In the End a Linkin Park, dupa ce trupa americana a facut o cerere in acest sens.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden arata cu degetul spre Moscova: incearca din nou sa ne discrediteze procesele electorale

Joe Biden, care va purta culorile Partidului Democrat in fata republicanului Donald Trump la alegerile prezidentiale din Statele Unite, a declarat vineri ca primeste informatii de la serviciile de informatii si ca i s-a transmis ca Rusia continua sa incerce sa se amestece in scrutinul programat pentru 3 noiembrie, transmite Reuters.

SUA: Kanye West si-a anuntat candidatura la prezidentiale in cadrul unui miting neconventional

Rapperul Kanye West si-a anuntat oficial participarea la alegerile prezidentiale din SUA in cadrul unui miting mai putin ortodox, in care a vorbit despre subiecte sensibile precum figura istorica, Harriet Tubman, sau despre avort, scrie euronews.

SUA: Kanye West si-a anuntat candidatura la prezidentiale

Rapperul Kanye West si-a anuntat oficial participarea la alegerile prezidentiale din SUA in cadrul unui miting mai putin ortodox, unde a parcurs subiecte sensibile precum avortul sau religia, scrie euronews.

Kanye West a inceput brusc sa planga in fata fanilor! Ce s-a intamplat! Rapperul candideaza pentru presedintia SUA

Kanye West a facut spectacol la primul sau miting electoral. Rapperul, care doreste sa obtina fotoliul de la Casa Alba, a urcat pe scena fara masca insa imbracat cu o vesta antiglont si cu anul 2020 marcat in tunsoare.

Kanye West a izbucnit in lacrimi la primul miting din campania prezidentiala. Aproape ca mi-am ucis fiica (VIDEO)

Dupa ce un membru al echipei sale a anuntat, acum o saptamana, ca rapper-ul Kanye West se retrage din cursa pentru pesedintia Statelor Unite ale Americii, acesta a sustinut, duminica, in Carolina de Sud,.

Calendar alegeri locale 2020. Cand au loc alegerile pentru primari si data la care incepe campania

Calendarul alegerilor locale din acest an a fost anuntat astazi de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), dupa ce presedintele Klaus Iohannis a promulgat, ieri, legea potrivit careia 27 septembrie reprezinta data la care vor avea loc alegerile. Cand vor putea intra in cursa candidatii independenti si care sunt reperele calendaristice ale perioadei electorale, aflati parcurgand acest .

Alegeri locale 2020. Toti politicienii care si-au anuntat deja candidaturile pentru un scaun de primar in Bucuresti

Alegerile locale din 2020 inca se lasa asteptate, in conditiile in care pandemia de coronavirus a atras dupa sine restrictii specifice si tot felul de masuri extraordinare pentru a preveni si limita.

Alegeri locale 2020. Termenul limita pentru depunerea candidaturilor

Alegerile locale vor avea loc in data de 27 septembrie 2020. in acest context, Autoritatea Electroala Permanenta a facut mai multe precizari cu privire la termenul limita pentru depunerea candidaturilor si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )