Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri SUA 2020. Situatia numararii voturilor in cele sapte state care tin America in suspans

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Situatia numararii voturilor in cele sapte state care tin America in suspans

Doar sapte state mai asteptau miercuri rezultatul alegerilor prezidentiale americane de marti si ele vor decide invigatorul scrutinului, potrivit presei americane, care prezinta situatia in aceste state. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020. Trump, intrebat despre cei mai dificili lideri ai lumii: Cea mai complicata e SUA. Democratii sunt niste oameni ingrozitori

Donald Trump a povestit o anecdota marti in cadrul unui interviu acordat Fox News in care a sugerat ca politicienii democrati sunt mai dificili decat liderii Rusiei, Chinei si Coreei de Nord.

Alegeri SUA 2020. Echipa lui Biden il acuza pe Trump ca incearca sa opreasca numararea voturilor

Echipa de campanie a candidatului democrat la presedintia SUA, Joe Biden, l-a atacat miercuri pe presedintele in exercitiu, republicanul Donald Trump, care a parut sa ameninte cu o batalie in instanta pentru a opri inregistrarea voturilor, avertizand ca si democratii au avocati care vor lupta pentru numararea fiecarui vot, informeaza Reuters.

Alegeri SUA 2020. Ministrul german al Apararii, ingrijorat de o posibila criza constitutionala in Statele Unite

Ministrul apararii german Annegret Kramp-Karrenbauer a apreciat miercuri ca situatia post-electorala din Statele Unite ale Americii este exploziva si s-a declarat ingrijorata ca aceasta ar putea duce la o criza constitutionala, transmite Reuters.

VIDEO Alegeri SUA 2020. Situatie tensionata in apropiere de Casa Alba

Situatia este tensionata la Washington, unde mai multi manifestanti avanseaza catre Casa Alba si nu exclud confruntarile cu fortele de ordine.

Alegeri SUA 2020. Democratii si republicanii si-au impartit cele doua camere ale Congresului

Republicanii sunt asteptati sa isi mentina controlul in Senat, cu o majoritate de 53 la 47, iar democratii sa isi mentina controlul in Camera Reprezentantilor. Partidul Democrat va castiga patru sau cinci locuri suplimentare. in prezent, detine 232 din cele 435 de mandate.

Alegeri SUA 2020. O analiza la cald cu profesorul Alin Fumurescu, Universitatea din Houston: E limpede ca exista o uriasa discrepanta intre lumea virtuala si cea reala. Iar lumea reala castiga intotdeauna

In acest moment, rezultatul alegerilor din SUA este inca disputat si probabil va mai trece ceva timp pana cand vom afla castigatorul. Asta chiar daca Joe Biden a iesit public si si-a manifestat deja increderea ca este pe cale sa castige. in acest context, am stat de vorba cu politologul Alin Fumurescu, profesor de stiinte politice la University of Houston despre cele mai importante elemente ale acestor alegeri.

Alegeri SUA 2020. Ce s-a schimbat in sondaje: Donald Trump a mai recuperat in unele state-cheie, dar a pierdut teren in altele

Presedintele american Donald Trump a mai recuperat in sondajele nationale inainte de alegerile de pe 3 noiembrie in 9 din cele 12 state decisive pentru desemnarea unui castigator avand in vedere numarul de electori. Biden are insa un avans important si conduce in fata lui Trump in 10 din cele 12 state ce pot inclina balanta in favoarea unuia din candidati. Totodata, Biden are in plus 5. 6% din voturi populare fata de Hillary Clinton in 2016.

Alegeri SUA 2020. Florida, statul care il mentine in cursa pe Trump

Florida a fost unul dintre cele mai disputate state din alegerile prezidentiale din Statele Unite. Castigatorul acestui stat are sanse mari sa devina invingatorul final.

Alegeri SUA 2020. Primele rezultate ale prezidentialelor, anuntate in doua sate din New Hampshire

Primele rezultate ale scrutinului prezidential din Statele Unite au fost anuntate in cele doua sate Dixville Notch si Millsfield din New Hampshire, care au dat startul simbolic al alegerilor din SUA in noaptea de luni spre marti.

Alegeri SUA 2020: Donald Trump recunoaste ca nu si-a pregatit un discurs de renuntare sau de acceptare

Presedintele american Donald Trump a recunoscut marti nu s-a gandit deocamdata la un discurs de renuntare sau la un discurs de acceptare pentru finalul zilei alegerilor prezidentiale din SUA, transmite dpa, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )