Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri SUA 2020. Trump s-a intors in fata suporterilor sai. Prima etapa, Florida: Pot sa imbratisez lumea, ma simt puternic

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2020. Trump s-a intors in fata suporterilor sai. Prima etapa, Florida: Pot sa imbratisez lumea, ma simt puternic

Donald Trump, privat din cauza covid-19 de deplasari timp de zece zile, s-a intors pe estradele de campanie in Florida, unde a dat asigurari ca este in deplina forma, cu 22 de zile inainte de alegerile in care-l infrunta pe Joe Biden, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2020. Trump vs Biden si sistemul electoral: De ce vor fi aceste alegeri diferite si de ce acum NU vom cunoaste invingatorul chiar in seara de dupa inchiderea urnelor

Alegerile pentru presedintia Statelor Unite care vor avea loc in 3 noiembrie vor fi mult diferite fata de scrutinele din anii anteriori, iar castigatorul alegerilor mai mult ca sigur nu va fi cunoscut in seara de dupa inchiderea urnelor asa cum s-a intamplat de cele mai multe ori pana acum. De ce? Expertii se asteapta la o prezenta mai ridicata fata de acum patru ani, insa voturile de la distanta in acest an ar putea fi chiar si jumatate din total, iar numararea lor ar putea dura considerabil mai mult. in plus, bataliile in justitie si contestarea rezultatelor pe acest tip de vot ar putea impinge deznodamantul luptei Trump vs Biden tocmai in luna decembrie.

Alegeri SUA 2020. Biden vinde pliciuri de muste pentru a-si lua zborul in fata lui Trump

Candidatul Partidului Democrat la Casa Alba, Joe Biden, incearca sa faca bani pentru campanie vanzand pliciuri de muste. Ideea i-a venit dupa un incident bizar produs in timpul dezbaterii intre nominalizatii la postul de vicepresedinte.

Alegeri SUA 2020. Un judecator a blocat decizia prin care guvernatorul pro-Trump din Texas incerca sa restrictioneze votul prin corespondenta

Un judecator american a blocat decizia guvernatorului de Texas cu privire la reducerea numarului de puncte de depunere a buletinelor de vot pentru cei care prefera sa voteze prin corespondenta la alegerile din 3 noiembrie.

Alegeri SUA 2020. Marile probleme din sistemul de vot american, prin vocea lui Leonardo DiCaprio (si a altor celebritati)

Dupa Al Doilea Razboi Mondial, Statele Unite ale Americii si-au asumat un rol neoficial: generatorul de democratii din intreaga lume. Dar ce se intampla cand chiar americanii incep sa-si piarda increderea in corectitudinea sistemului de vot american? Adica exact in stalpul de rezistenta al democratiei.

Alegeri SUA 2020. Trump, ramas in urma in sondaje, strabate din nou America

Donald Trump incepe luni un maraton de mitinguri - in Florida, Pennsylvania si Iowa, trei state-cheie - cu speranta de a-l prinde din urma in sondaje pe Joe Biden pana la alegerile de la 3 noiembrie, relateaza AFP.

SUA, alegeri 2020. Trump, in cautarea loviturii de gratie pentru Biden INFOGRAFIE

Donald Trump a inceput astazi un maraton de intalniri prin trei state, Florida, Pennsylvania, Iowa cu speranta ca il va ajunge din urma pe Joe Biden pana la alegerile din 3 noiembrie. Presedintele-candidat i-a somat pe subordonatii sai sa gaseasca ceva cu care sa-l doboare pe rivalul democrat.

VIDEO Alegeri prezidentiale SUA 2020, lupta pentru voturile comunitatilor americane cu origini in Europa de Est: NATO nu va supravietui unui al doilea mandat al lui Trump

Fostul comandant suprem al NATO, generalul Wesley Clark, ambasadorul Mark Brzezinski si lideri ai comunitatilor central si est-europene din Statele Unite au lansat o campanie pro-Biden pentru statele-cheie in alegerile prezidentiale americane in care acuza ca atacurile presedintelui Trump asupra Aliantei NATO pun in pericol libertatea de la Marea Baltica la Marea Neagra, in contextul in care angajamentul NATO este unul foarte sensibil pentru spatiul sud-est european, aflat sub dominatia sovietica pana la prabusirea URSS.

Alegeri SUA A doua confruntare Trump-Biden a fost anulata

Comisia pentru dezbateri prezidentiale a anulat vineri cea de-a doua dezbatere dintre Donald Trump si Joe Biden. Decizia vine dupa ce Trump a refuzat sa participe la o dezbatere virtuala, care ar fi urmat sa aiba loc in contextul infectarii presedintelui american cu Covid-19.

Alegeri prezidentiale SUA 2020. Dupa restrictiile Facebook, echipele de campanie folosesc aplicatii proprii pentru colectarea datelor

Echipele de campanie electorala colecteaza date despre potentiali votanti prin propriile aplicatii, in contextul in care platformele sociale sunt mai atente la ce fac utilizatorii lor fata de acum patru ani, iar instrumentele lor ar putea fi chiar mai puternice decat la precedentele alegeri. Unele strategii ar putea fi insa ilegale, intrucat pot fi incadrate la suprimarea votului, o infractiune federala.

SUA: Donald Trump ii numeste animale pe manifestanti, chiar inainte de un maraton electoral in trei state-cheie

Presedintele american Donald Trump a calificat luni drept animale un grup de manifestanti, cerand aplicarea legii pentru sanctionarea distrugerii de bunuri in timpul protestelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )