Libnet.ro
UNICEF

13:30

ALEGERI iN SUA. Biden denunta incredibila iresponsabilitate a lui Trump: Ceea ce face el e scandalos

Adevărul Adevărul,
ALEGERI iN SUA. Biden denunta incredibila iresponsabilitate a lui Trump: Ceea ce face el e scandalos

Presedintele american ales Joe Biden, a carui victorie a fost consolidata de o renumarare a buletinelor de vot in statul-cheie Georgia, denunta incredibila iresponabilitate a lui Donald Trump, care refuza in continuare sa-si accepte infrangerea in alegerile prezidentiale de la 3 noiembrie, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Digi24: Alegeri SUA, Razboiul Infinitului - Ce sanse sunt ca electorii din statele pro-Biden sa tradeze in favoarea lui Trump

Climatul politic extrem de tensionat din Statele Unite, alimentat de refuzul presedintelui Donald Trump de a-si recunoaste infrangerea in fata presedintelui ales Joe Biden a adus in aceste zile in atentia opiniei publice scenariul ultimei sanse pentru Trump: posibilitatea ca electorii din statele care au votat pro-Biden sa tradeze si sa-si declare voturile in favoarea lui Trump.

Alegeri SUA: Statul Georgia revine asupra anuntului privind victoria lui Joe Biden in alegerile prezidentiale

Statul american Georgia a revenit asupra comunicatului de presa privind certificarea oficiala a victoriei lui Joe Biden in scrutinul prezidential, transmite Reuters. Ar putea Donald Trump sa creeze o Presedintie Avignon? Parerile expertilor americani in drept constitutional .

Alegeri SUA 2020. Peste jumatate dintre republicanii americani considera ca victoria lui Biden a fost trucata

Aproape jumatate dintre americanii care fac parte din Partidul Republican considera ca Donald Trump a castigat legitim alegerile prezidentiale de la 3 noiembrie in Statele Unite, dar ca i-a fost furata victoria, potrivit unui sondaj Reuters-Ipsos.

Alegeri SUA 2020. Presedintele ales Joe Biden s-a intalnit cu directori de top si lideri de sindicate. Discutii despre prioritatile de politica interna si externa

Presedintele ales al SUA, democratul Joe Biden, s-a intalnit cu directorii generali ai unor companii de top si cu liderii sindicatelor si le-a prezentat ce urmeaza sa faca dupa ce isi va prelua mandatul pe 20 ianuarie, anul viitor.

Alegeri SUA 2020. Nancy Pelosi, realeasa in fruntea Camerei Reprezentantilor

Deputatii democrati au ales-o din nou pe Nancy Pelosi, in varsta de 80 de ani, pentru a conduce Camera Reprezentantilor, unde vor avea o majoritate redusa la inceputul mandatului lui Joe Biden, relateaza AFP.

Alegeri SUA 2020. Ce sunt electorii neloiali si care sunt riscurile pentru un scrutin prezidential

Un alt potential risc al scrutinului prezidential din SUA este reprezentat de asa-numiti electori neloiali sau dezertori care ar putea vota pentru alt candidat decat cel desemnat de partidul lor in conditiile in care presedintele este ales de Colegiul Electoral si nu direct prin votul popular. Alegerile din 2016 au avut cei mai multi electori ce au votat pentru alti candidati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )