Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI SUA: Curtea Suprema din Pennsylvania a respins o noua contestatie a lui Trump

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERI SUA: Curtea Suprema din Pennsylvania a respins o noua contestatie a lui Trump

Curtea Suprema din statul american Pennsylvania a respins sambata o noua plangere depusa de echipa de campanie a lui Donald Trump care denunta nereguli in cadrul scrutinului prezidential, reducand astfel aproape la zero posibilitatea unei modificari a rezultatelor, relateaza AFP si Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

SUA: Curtea Suprema din Pennsylvania a respins o noua contestatie a lui Trump

Curtea Suprema din statul american Pennsylvania a respins sambata o noua plangere depusa de echipa de campanie a lui Donald Trump care denunta nereguli in cadrul scrutinului prezidential, reducand astfel aproape la zero posibilitatea unei modificari a rezultatelor, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Ziua si infrangerea pentru Trump.Curtea Suprema din Pennsylvania respinge cererea de invalidare a 2,5 milioane de voturi

Curtea Suprema din Pennsylvania a respins, sambata, in unanimitate o solicitare facuta de Partidul Republican pentru invalidarea a peste 2,5 milioane de voturi trimise prin posta la alegerile din 3 noiembrie.

Alegeri SUA 2020. Tribunalul din Pennsylvania amana certificarea rezultatelor alegerilor

Chiar daca oficialii din Pennsylvania l-au anuntat marti pe democratul Joe Biden drept castigator al cursei prezidentiale in stat, tribunalul din acest stat a decis sa amane certificarea rezultatelor alegerilor si sa stabileasca o audiere vineri.

SUA: Curtea Suprema a blocat impunerea de restrictii asupra lacaselor de cult in New York

Curtea Suprema a Statelor Unite a hotarat in favoarea organizatiilor religioase intr-o disputa privind restrictiile legate de COVID-19 impuse de guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, care limitau numarul de participanti la serviciile religioase, anunta CNN.

Curtea Suprema a SUA a decis in favoarea clericilor privind restrictiile de inchinare Amy Coney Barrett a inclinat balanta

Curtea Suprema a SUA a interzis miercuri guvernatorului statului New York sa impuna restrictii asupra lacasurilor de cult din cauza epidemiei de coronavirus, intr-o decizie privita ca o aparare a libertatii de cult, potrivit AFP.

SUA, Pandemia Covid-19. Peste 2.400 de morti in 24 de ore, cel mai ridicat bilant in sase luni. Curtea Suprema a blocat impunerea de restrictii asupra lacaselor de cult in New York

SUA au anuntat miercuri, in ajunul sarbatorii de Ziua Recunostintei, peste de 2. 400 de decese asociate COVID-19 in 24 de ore, potrivit datelor oferite de Universitatea Johns Hopkins, un bilant care nu a mai fost atins de peste sase luni. Cu toate acestea, Curtea Suprema a dat castig de cauza organizatiilor religioase intr-o disputa privind restrictiile impuse de statul New York care limitau numarul de participanti la serviciile religioase.

Curtea Suprema a SUA apara libertatea religioasa in fata restrictiilor Covid-19 din statul New York

Curtea Suprema a Statelor Unite a blocat restrictiile stricte asupra libertatii religioase in Statul New York in contextul pandemiei Covid-19. Limitarile impuse de guvernatorul Andrew Cuomo asupra bisericilor, sinagogilor si moscheilor, prin restrangerea numarului credinciosilor la 10 sau 25, violeaza Primul Amendament al Constitutiei Statelor Unite.

Donald Trump, doua succese de etapa in instante: Un tribunal a blocat certificarea rezultatelor din Pennsylvania, iar in Nevada va fi organizata o audiere cu privire la acuzatiile de frauda electorala

Lupta juridica pe care o poarta presedintele in exercitiu Donald Trump in ceea ce priveste alegerile prezidentiale americane a inregistrat o victorie rara miercuri, cand un tribunal din Pennsylvania s-a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )