Libnet.ro
UNICEF

13:00

Alegeri SUA: Informatii inedite despre alegerile prezidentiale din Statele Unite

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA: Informatii inedite despre alegerile prezidentiale din Statele Unite

De-a lungul istoriei, alegerile prezidentiale din Statele Unite au dus la situatii neasteptate si controversate, relateaza History, care prezinta cateva dintre acestea, citeaza News. ro. continuă pe Hotnews

Alegeri SUA 2016. Informatii inedite despre prezidentiale americane

De-a lungul istoriei, alegerile prezidentiale din Statele Unite au dus la situatii neasteptate si controversate, relateaza History, care prezinta cateva dintre acestea.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si Donald Trump au pornit intr-un ultim tur de forta VIDEO

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump au pornit intr-un tur de forta in incercarea de a castiga de partea lor alegatorii care inca nu s-au decis cu cine vor vota la alegerile prezidentiale din data de 8 noiembrie, un scrutin care se anunta foarte strans, noteaza AFP.

VIDEO Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si Donald Trump au pornit intr-un ultim tur de forta

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump au pornit intr-un tur de forta in incercarea de a castiga de partea lor alegatorii care inca nu s-au decis cu cine vor vota la alegerile prezidentiale din data de 8 noiembrie, un scrutin care se anunta foarte strans, noteaza AFP.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si Donald Trump se pregatesc pentru un weekend de foc

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump lanseaza un apel la mobilizare inainte de ultimul weekend din campania electorala pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, ce vor avea loc pe data de 8 noiembrie, noteaza AFP. in contextul in care sondajele de opinie arata ca batalia este extrem de stransa, amandoi le cer sustinatorilor lor sa vina la urne.

Alegeri SUA: FBI anunta ca nu a descoperit nimic ilegal in urma anchetei privind e-mailurile lui Hillary Clinton

Biroul Federal de Investigatii a informat Congresul, printr-o scrisoare transmisa duminica, in legatura cu concluziile din ancheta privind e-mailurile private ale candidatului democrat la Casa Alba Hillary Clinton, anuntand ca nu si-a schimbat concluziile fata de investigatia precedenta si nu a gasit nimic ilegal, scrie New York Times. Anuntul FBI vine cu doua zile inaintea alegerilor prezidentiale din Stalele Unite.

Alegeri SUA 2016. Trump recupereaza in sondaje, insa Clinton ramane in frunte

Cu numai cateva zile inaintea alegerilor prezidentiale din Statele Unite, cursa electorala a devenit din ce in ce mai stransa si plina de surprize. Candidatul repulican Donald Trump a reusit sa recupereze in ultimele zile puncte importante in sondaje, in timp ce candidatul democrat Hillary Clinton se mentine in frunte, dar victoria ei nu mai este asa de certa.

Alegeri SUA 2016. Scandalul emailurilor: FBI isi pastreaza recomandarea de neincepere a urmaririi penale fata de Hillary Clinton

Directorul FBI James Comey a anuntat Congresul Statelor Unite, duminica, ca agentia isi pastreaza recomandarea initiala de a nu incepe urmarirea penala impotriva lui Hillary Clinton, in scandalul folosirii unui server privat pentru stocarea emailurilor oficiale in perioada in care candidate democrata la prezidentiale ocupa functia de Secretar de Stat, relateaza CNN.

Alegeri SUA 2016. Ce le-au promis Hillary Clinton si Donald Trump americanilor

De-a lungul timpului s-a dovedit ca americanii sunt atenti, in timpul campaniei electorale pentru prezidentiale, mai mult la politicile interne, in special cele economice, pe care le promoveaza candidatii decat la politica externa. Din pacate, atacurile la persoana in aceasta campanie furibunda dusa de democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump au acoperit dezbaterile serioase.

ANALIZA: Bancile europene ar trebui sa se teama de o victorie a lui Donald Trump la presedintia SUA

Alegerile prezidentiale din Statele Unite conteaza pentru bancherii si traderii din Europa si nu doar din cauza volatilitatii pietei sau a instabilitatii politice. La fel ca Brexitul, o victorie a lui Trump ar putea insemna ca industria financiara.

VIDEO Alegeri SUA. Prezidentialele americane, pe intelesul romanilor

Alegerea presedintelui SUA este un proces complex, care implica mai multe etape. in primul rand, candidatii sprijiniti de partidele politice sunt desemnati , apoi americanii voteaza urmatorul sef al statului. SUA folosesc un sistem de vot indirect pentru a-si alege presedintele. Exista, practic, doua voturi: unul popular, in care voteaza cetatenii, si unul al electorilor,in care voteaza reprezentanti alesi din fiecare stat pentru un candidat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )