Libnet.ro
UNICEF

20:00

ALEGERI SUA |Joe Biden si-a consolidat avansul in fata lui Donald Trump si se apropie de minimul de electori necesar pentru a obtine mandatul de presedinte (VIDEO)

B1 B1,
ALEGERI SUA |Joe Biden si-a consolidat avansul in fata lui Donald Trump si se apropie de minimul de electori necesar pentru a obtine mandatul de presedinte (VIDEO)

UPDATE, 5 noiembrie, ora 00. 39 Joe Biden a devenit cel mai votat candidat la prezidentiale din istoria SUA. Cu peste 70 de milioane de voturi, el a depasit recordul lui Barack Obama din 2008. La randul. continuă pe B1

ALEGERI SUA: Joe Biden a facut confuzii jenante in fata alegatorilor din Philadelphia

Candidatul democrat la functia de presedinte al SUA Joe Biden a comis marti, la Philadelphia, o serie de confuzii jenante.

Alegeri SUA. Joe Biden: Pastrati-va credinta, vom castiga!

Joe Biden, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din SUA, s-a adresat simpatizantilor sai d.

ALEGERI SUA: Joe Biden a castigat in California

Candidatul democrat, Joe Biden, a fost ales castigator in California, unul din cele mai importante state din punct de vedere al numarului de voturi electorale.

ALEGERI SUA: Joe Biden a castigat in Colorado

Joe Biden a fost anuntat castigator in statul Colorado dupa numararea a 65% din voturi.

ALEGERI SUA: Joe Biden a castigat in districtul Columbia

Candidatul democrat, Joe Biden, a fost anuntat castigator al alegerilor in districtul Columbia.

ALEGERI SUA: Joe Biden a castigat in New York si New Mexico

Joe Biden a fost anuntat castigator in New York si New Mexico, New York fiind unul din cele mai importante electorate.

ALEGERI SUA: Joe Biden a castigat in statul Virginia

Joe Biden a castigat in statul Virginia cu un numar de 13 voturi ale electorilor statului.

ALEGERI SUA: Joe Biden a castigat in statul Vermont

Joe Biden si-a asigurat victoria in statul Vermont, cu un scor de 3 voturi electorale in statul predominant democrat.

Alegeri SUA 2020. Biden a vorbit intr-un stat-cheie: Mesajul transmis alegatorilor inaintea de inchiderea urnelor

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, s-a intalnit marti cu sustinatori de-ai sai din Pennsylvania, unul dintre statele care s-ar putea dovedi a fi decisive in batalia contra republicanului Donald Trump.

Alegeri SUA 2020 - REZULTATE Prezidentialele, decise in cateva state cheie Joe Biden castiga in Michigan si Wisconsin Biden conduce in Nevada si se apropie de Trump in Pennsylvania

Pe masura ce voturile sunt numarate la alegerile prezidentiale din Statele Unite, datele venite din sectiile de votare americane sugereaza ca scorul va fi mai strans decat o aratau sondajele de opinie, atat Donald Trump cat si Joe Biden trecandu-si in cont victorii in cateva state-cheie. intr-o declaratie data dupa miezul noptii ora Washingtonului) Biden le-a spus sustinatorilor sai ca va castiga, in timp ce Trump a sustinut pe Twitter ca ei incearca sa fure alegerile. Situatia voturilor din colegiu electoral in acest moment: Biden - 264 Trump - 214------------------------23. 30 in Pennsylvania Biden e in urma cu circa 320. 000 de voturi fata de Trump, dar diferenta intre cei doi este in continua scadere. 23 Biden este declarat castigator in Michigan de CNN. Cu victoria in Michigan Biden castiga 16 voturi din colegiul electoral. 20 Biden, primul mesaj dupa rasturnarea de situatie din statele cheie: Nu sunt aici sa declar ca am castigat, dar e clar ca vom ajunge la 270 de voturi. 23:15 Echipa lui Trump cere Curtii Supreme sa intervina in numararea voturilor din Pennsylvania 23. 00 Ultimele cifre din Michigan il pun pe Biden in fata cu peste 1,1%, circa 61. 000 de voturi in fata lui Trump. 21:35 Trump cere suspendarea numararii in Michigan 21:10 Senatoarea republicana Susan Collins, realesa in Maine Democratii pierd sansa de a domina Senatul 21. 00 Distanta dintre Biden si Trump in Michigan este de peste 44. 000 de voturi, la aproape 94% de voturi centralizate. 00 Trump va cere o renumarare a voturilor in statul Wisconsin, anunta managerul de campanie Bill Stepien, intr-un comunicat19. 54 Numaratoare aproape de final in Wisconsin, iar Biden e in fata cu 20. 533 de voturi. 19 Echipa lui Trump se pregateste de contestarea rezultatelor in unele state americane.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )