Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri SUA: Minciuni: Mai multe televiziuni americane au intrerupt discursul lui Trump

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA: Minciuni: Mai multe televiziuni americane au intrerupt discursul lui Trump

Trump a vorbit pentru prima data de la noaptea alegerilor prezidentiale, dar mai multe televiziuni americane au decis joi seara sa intrerupa difuzarea unui discurs al presedintelui Donald Trump, acuzandu-l ca dezinformeaza, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Mai multe televiziuni americane au intrerupt difuzarea in direct a declaratiilor lui Trump, considerand ca dezinformeaza

Mai multe televiziuni americane au decis joi seara sa intrerupa difuzarea in direct a declaratiilor presedintelui Donald Trump, considerand ca acesta dezinformeaza populatia, relateaza AFP.

ALEGERI SUA: Televiziuni americane au intrerupt difuzarea in direct a declaratiilor presedintelui Trump

Mai multe televiziuni americane au decis joi seara sa intrerupa difuzarea in direct a declaratiilor presedintelui Donald Trump, considerand ca acesta dezinformeaza populatia.

Trump, conferinta de la Casa Alba: Voturile legale arata ca am castigat, daca nu ne fraudeaza Nu a existat niciun mare val albastru

Presedintele Donald Trump a declarat o conferinta de joi seara, de la Casa Alba, ca numarul voturilor legale n. r. Trump considera voturile prin posta ilegale) i-ar arata ca a castigat alegerile prezidentiale, sustinand ca este privat de presedintie prin frauda. Minciuni: Mai multe televiziuni americane au intrerupt discursul lui Trump.

Alegeri SUA 2020. Mai multi republicani critica iesirea presedintelui Trump privind fraudarea alegerilor

Mai multi republicani de top si comentatori conservatori isi exprima dezaprobarea cu privire la comentariile presedintelui in exercitiu pe care le califica drept nefondate. intr-un interviu la ABC News, fostul guvernator de New Jersey, Chris Christie, a descris discursul presedintelui drept o miscare gresita - atat in plan strategic, cat si in calitate de presedinte.

Alegeri SUA 2020 De ce unele ziare si televiziuni s-au ferit pana acum sa treaca Arizona in contul lui Biden. S-ar putea ca Trump sa reuseasca

Arizona, fief republican la ultimele cinci alegeri prezidentiale, ce are 11 voturi in Colegiul Electoral al Statelor Unite a fost deja numarat de unele televiziuni si ziare in dreptul lui Biden, desi democratul are doar 2,4% in fata lui Trump, in conditiile in care au fost numarate doar 86% dintre voturile de marti.

Alegeri SUA 2020. Tensiuni in marile orase americane, in asteptarea rezultatelor. Scenarii electorale

Exista temerile ca alegerile din acest an ar putea fi urmate de proteste violente ale gruparilor de extrema dreapta sau stanga, intr-o societate profund polarizata in ultimii patru ani motiv pentru care multe magazine din marile orase s-au baricadat, si o serie de guvernatori au pus in alerta Garda Nationala.

LIVEBLOG Alegeri SUA 2020. Cursa e tot mai stransa: Biden a preluat conducerea intr-un stat cheie. Trump acuza: incearca sa ne fure alegerile!

Situatia din Statele Unite continua sa fie extrem de tensionata. Ambii candidati, Donald Trump si Joe Biden, asteapta nerabdatori rezultatele numaratorilor din statele cheie. Cursa tocmai a devenit si mai strinsa, dar situatia evolueaza in favoarea lui Joe Biden.

SUA: Mai multe state si-au relaxat legislatia privind drogurile

Mai multe state americane au profitat ieri de referendumurile care insotesc in mod traditional alegerile prezidentiale americane pentru a-si relaxa legislatia privind drogurile, incepand cu Oregon, care a dezincriminat detinerea asa-numitelor droguri dure pentru uz personal, o premiera in Statele Unite, potrivit presei locale, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

ALEGERI SUA: Mai multe proteste ale miscarii BLM au loc in marile orase americane, dupa alegerile care il dau pe Donald Trump ca favorit

Simpatizantii miscarii Black Lives Matter s-au adunat in numar mare in mai multe orase din SUA, inclusiv in fata Casei Albe, in Washington, pentru a protesta fata de posibila realegere a actualului presedinte american, conform Digi24.

ALEGERI SUA: Mai multe state din SUA se pregatesc pentru manifestatii violente dupa alegeri

Mai multe state din SUA se pregatesc pentru un val de proteste violente dupa rezultatele alegerilor prezidentiale, indiferent de rezultator acestora.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )