Libnet.ro
UNICEF

11:00

Alegeri SUA: Mitingurile electorale ale lui Donald Trump au cauzat peste 30.000 de cazuri de Covid-19 (studiu)

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA: Mitingurile electorale ale lui Donald Trump au cauzat peste 30.000 de cazuri de Covid-19 (studiu)

Mitingurile electorale ale presedintelui american Donald Trump au dus la peste 30. 000 de cazuri confirmate de Covid-19 si probabil au cauzat moartea a 700 de americani, conform unui studiu realizat de o echipa de la Stanford. continuă pe Hotnews

Epidemiologul Anthony Fauci il critica pe Donald Trump in prag de alegeri: Nu ne aflam intr-o situatie buna. SUA au nevoie de o schimbare brusca de directie

Directorul Institutului pentru Alergii si Boli Infectioase al Statelor Unite, epidemiologul Anthony Fauci, i-a adus critici vehemente presedintelui Donald Trump pentru felul in care se raporteaza la pandemia de COVID-19.

Alegeri SUA 2020. Violente pe strazile din Beverly Hills intre membri ai miscarii Black Lives Matter si sustinatorii lui Trump

Mai multi membri ai miscarii Black Lives Matter si mai multi sustinatori ai lui Donald Trump s-au luat la bataie in Beverly Hills, cu toata cateva zile inainte de alegeri.

Alegeri SUA 2020. Trump viziteaza cinci state-cheie in doua zile, Biden incearca sa convinga Pennsylvania

Presedintele republican in exercitiu Donald Trump participa duminica - cu doua zile inainte de alegeri - la cinci mitinguri in tot atatea state-cheie, iar adversarul sau democrat Joe Biden isi concentreaza finalul campaniei asupra Pennsylvaniei, de asemenea unul dintre statele cruciale in scrutinul de marti, relteaza BFMTV.

VIDEO Alegeri SUA: Biden si Trump strabat Midwest-ul cu patru zile inainte de scrutinul prezidential Texasul isi depaseste in votul anticipat prezenta la urne din 2016

Candidatul democrat pentru fotoliul de la Casa Alba Joe Biden si-a accelerat puternic campania vineri, cu patru zile inainte de scrutin, prin trei mitinguri in Midwest, unde se duce si Donald Trump, in speranta reeditarii scorurilor-surpriza bune din 2016, relateaza agentia AFP, preluata de News. ro.

Donald Trump si radacinile sale germane

La sase mii de kilometri de Washington se afla comuna Kallstadt, unde au locuit bunicii lui Donald Trump. Acum patru ani, cand acesta a devenit presedintele SUA, primarul din localitate a promis ca va pune, in onoarea lui, o placa comemorativa pe casa bunicilor, insa doar cu conditia ca Trump sa faca ceva mare, pentru America si restul lumii. Cu doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale din SUA, la Kallstadt nu e nicio urma de placa comemorativa, remarca Frankfurter Allgemeine Zeitung, intr-un reportaj. Oare sloganul Make America great again nu ii este primarului de ajuns?.

Patru ani cu Donald Trump la Casa Alba: Cum arata bilantul presedintelui american, cu cateva zile inaintea alegerilor prezidentiale din SUA

Donald Trump afirma ca nicio administratie americana nu a reusit sa faca atat de multe lucruri ca cea condusa de el intr-un prim mandat, scrie AFP.

Donald Trump, omagiu pentru Sean Connery pe Twitter. Cum l-a ajutat actorul pe presedintele american

Donald Trump a scris un mesaj pe Twitter in care mentioneaza ca Sean Connery l-ar fi ajutat la aprobarea unei dezvoltari imobiliare in Scotia, tara mama a actorului.

Donald Trump critica restrictiile europene draconice si ofera sfaturi

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a criticat noile masuri de izolare luate in Europa pentru limitarea raspandirii coronavirusului, pe care le-a numit draconice, avertizand ca Joe Biden, rivalul sau in alegerile de marti, va imita aceste masuri dure si va zdrobi economia.

Donald Trump, o victorie in politica externa pe ultima suta de metri a campaniei

Un american tinut ostatic in Nigeria a fost eliberat in urma unei operatiuni a fortelor speciale ale Statelor Unite. Succesul interventiei americane ii ofera lui Donald Trump o victorie in materie de politica externa pe ultima suta de metri a campaniei pentru alegerile de pe 3 noiembrie.

Coronavirus in lume: Numeroase tari europene se pregatesc de lockdown sau de noi restrictii Prima zi fara cazuri noi din ultimele cinci luni in Australia

Mai multe tari europene, precum Marea Britanie, Austria, Grecia sau Portugalia vor intra, de saptamana viitoare in diferite forme de lockdown, in conditiile in care valul doi al pandemiei de coronavirus loveste tot mai grav Batranul Continent. in lume, numarul cazurilor numarul cazurilor a ajuns la 46,4 milioane, cel al deceselor la 1,2 milioane, iar cel al persoanelor vindecate la aproximativ 33,5 milioane. 21 Italia are 48 de ore pentru a aproba restrictii mai severe, probabil un nou lockdown - spune ministrul sanatatii14. 54 SUA: Mitingurile electorale ale lui Donald Trump au cauzat peste 30. 000 de cazuri de Covid-19 studiu)14. 29 Slovacia: Jumatate din populatie a fost testata sambata13. 29 Israelul a inceput testele pe oameni ale vaccinului sau11. 59 Biserica Catolica engleza critica dur guvernul 10. 48 Cehia: 11. 428 de infectii noi 335. 102 in total)10. 07 LISTA tarilor europene cu cele mai severe restrictii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )