Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegeri SUA: Pennsylvania, statul din centrul suspansului electoral american Daca vom castiga aici, s-a terminat

Hotnews Hotnews,
 Alegeri SUA: Pennsylvania, statul din centrul suspansului electoral american Daca vom castiga aici, s-a terminat

Pennsylvania si cei 20 de mari electori ai sai au fost un fief al democratilor pentru o lunga perioada de timp, pana cand Donald Trump a castigat statul cu avans la mustata in 2016 - cu aproximativ 44. 000 de voturi, scrie AFP. Pennsylvania este cruciala in aceste alegeri, a declarat Joe Biden duminica de la Philadelphia, in timp ce Donald Trump a fost si mai categoric: Daca vom castiga Pennsylvania, s-a terminat, a spus el sambata. continuă pe Hotnews

ALEGERI SUA: Curtea Suprema din Texas a refuzat petitia Republicanilor de a anula circa 127 de mii de voturi

Curtea Suprema din Texas a respins o petitie a unui grup Republican ce urmarea sa anuleze circa 127 de mii de voturi exprimate in centre drive-thru.

FOTO. Alegeri SUA 2020. Cum arata Philadelphia, un oras cheie in alegerile americane, in ziua votului: magazine baricadate si Garda Nationala pe strazi

Un sondaj realizat de Yahoo News YouGov spune ca 77% dintre votantii americani se tem ca, dupa terminarea alegerilor, in SUA vor izbucni violente. Un caz interesant este orasul Philadelphia, capitala statului Pennsylvania, unde multe magazine din centrul orasului sunt deja baricadate, iar Garda Nationala patruleaza pe strazi.

Alegeri SUA 2020. Trump viziteaza cinci state-cheie in doua zile, Biden incearca sa convinga Pennsylvania

Presedintele republican in exercitiu Donald Trump participa duminica - cu doua zile inainte de alegeri - la cinci mitinguri in tot atatea state-cheie, iar adversarul sau democrat Joe Biden isi concentreaza finalul campaniei asupra Pennsylvaniei, de asemenea unul dintre statele cruciale in scrutinul de marti, relteaza BFMTV.

ALEGERI SUA: Biden ii indeamna pe alegatori sa reia controlul asupra democratiei

Candidatul democrat in alegerile prezidentiale americane Joe Biden i-a indemnat pe alegatori sa reia controlul asupra democratiei, in ultimul sau mare miting de campanie, la Pittsburgh, in Pennsylvania.

Alegeri SUA 2020: cele zece state-cheie care pot decide lupta pentru Casa Alba

In timp ce democratii mizeaza pe recastigarea statelor Wisconsin, Michigan si Pennsylvania, candidatul lor Joe Biden spera la randul sau la o reusita majora, si anume sa cucereasca Texasul.

Alegeri SUA 2020. Biden a vorbit intr-un stat-cheie: Mesajul transmis alegatorilor inaintea de inchiderea urnelor

Candidatul democrat la Casa Alba, Joe Biden, s-a intalnit marti cu sustinatori de-ai sai din Pennsylvania, unul dintre statele care s-ar putea dovedi a fi decisive in batalia contra republicanului Donald Trump.

Alegeri SUA 2020. Complicatul sistem electoral american. Cum este ales presedintele Statelor Unite ale Americii

Din patru in patru ani, americanii isi aleg presedintele si vicepresedintele. Sistemul prin care este ales presedintele american combina cerintele constitutionale si de statut, regulile partidelor nationale si din fiecare stat, traditiile politice si practicile moderne.

INTERACTIV Alegeri SUA 2020. Trump sau Biden in statele cheie? Configureaza rezultatele si vezi in ce scenariu ar castiga fiecare dintre candidati

In cel putin 14 state americane lupta dintre Donald Trump, candidatul republicanilor, si Joe Biden, candidatul democratilor, este una foarte stransa. Victoria in oricare din aceste state ar putea inclina balanta intr-o parte sau alta, avand in vedere sistemul electoral american: nu conteaza votul popular, ci rezultatele din fiecare state separat care dau la final numarul de electori. Primul la 270 de electori castiga.

ALEGERI SUA: CDC sustine ca persoanele bolnave de COVID-19 pot vota in sectii

Centrul de Control si Preventie al Bolilor din SUA CDC) sustine ca persoanele bolnave de noul coronavirus sau cele aflate in carantina pot vota in persoana, cu recomandarea ca acestea sa nu petreaca foarte mult timp in sectiile de votare.

Alegeri SUA 2020. Cotele candidatilor la casele de pariuri din Romania

Alegatorii americani sunt asteptati la urne pentru a-si alege urmatorul presedinte. La casele de pariuri din Romania, daca la inceputul campaniei cei doi candidati aveau cote aproape egale, acum mizele romanilor inclina catre Joe Biden, relateaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )